Din vinliste er tom.

Søk produkt

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
		stdClass Object
(
    [id] => 200
    [asset_id] => 243
    [title] => Skattejakt og redningsaksjon i Andalucia
    [alias] => equipo-navazos-redningsaksjonen-i-andalucia
    [introtext] => 

 

 

"Equipo Navazos make mindblowing Sherries. I’m drinking one at the moment, and it’s a life-enhancing experience."

Jamie Goode, britisk vinjournalist.

 

[fulltext] =>

 

EQUIPO NAVAZOS er ingen tradisjonell bodega - la det være sagt, først som sist. Vi snakker snarere om en liten dedikert gjeng vinelskere med pasjon, godt nettverk og velutviklede sporhundegenskaper. En gjeng som har brukt disse egenskapene til å kjøpe unike enkelfat og mikropartier fra tradisjonelle bodegas - og "reddet" en rekke nedstøvede fat inneholdende sovende, flytende skatter som ikke passer inn i en ellers kommersiell og industriuell vinverden. Resultatet? Sherry slik det skal smake - ufiltrert, intens og kompleks. Viner som faktisk utvikles positivt på flaske, og ikke forringes på et blunk slik som de hardt filtrerte industriproduktene gjerne gjør.


SKATTEJEGERNE I ANDALUCIA - SLIK STARTET DET HELE

Vi skal tilbake til desember 2005, hvor denne lille gjengen sherryelskere besøkte en liten bodega i kystbyen Sanlúcar i "Sherry-land". Her kom de over flere fat usolgt amontillado som hadde ligget stille og rolig i en bortgjemt kjellerkrok i 20 år. Fra disse fatene fikk de tappet 600 flasker - tilsvarende volumet til en bota (det lokale fatet som anvendes for lagring av sherry). Denne aller første tappingen var opprinnelig beregnet kun for privat bruk, til seg selv og venneflokken. Vinen ble derfor aldri "sluppet" kommersielt, selv om det ikke kan garanteres at en flaske eller to med etiketten La Bota 1 de Amontillado “Navazos” befinner seg på et restaurantkart eller hylle i en vinbutikk. Et eller annet sted..

Med dette første fatet ble også jaktinnstinktet for alvor vekket, og snøballen begynte langsomt å rulle. To nye botas ble derfor snoket opp og tappet i løpet av 2006 - og i likhet med året før var det opprinnelig kun den indre kretsen som fikk tilgang på noen av disse sjeldne godbitene.

Fra denne spede begynnelsen, og frem til i dag, 2016, har volumet og tilgjengeligheten økt. Noe. Men det er i aller høyeste grad fortsatt å betrakte som håndverksproduksjon. De forskjellige partiene med de eksklusive dråpene som slippes med ujevne mellomrom, varierer også fra kun et par hundre flasker til max noen få tusen. Hvert enkelt parti navngis med eget nummer, og tappes som enkeltvin - når disse partiene er utsolgt, ja så er de utsolgt! Dette er nemlig ikke viner hvor den ene årgangen avløser den andre - alle disse små partiene lever sine egne, korte liv.


ER DU KLAR FOR DIN EGEN SKATTEJAKT?
 Som tidligere nevnt, så er dette fortsatt å regne som sjeldne dråper - selv om også vi utenfor Spanias grenser etterhvert har fått fatt på noen flasker fra disse små partiene. For tiden vil norske skattejegere kunne velge blant disse tre vinene på polet:

Equipo Navazos 57 La Bota de Florpower MMXII | Sitron- og nøtteduftende knusktørr vin, middels fyldig, intens og kompleks. | 197 flasker tilgjengelig. | 289,00. | NB! Dette er ikke en sherry, men en tørr Jura-liknende bordvin som har ligget under det beskyttende gjærlaget flor i åtte måneder.

Equipo Navazos Macharnudo Alto 54 La Bota de Fino | Intens og konsentrert med oksidative nøttaktige toner. Fyldig og intens smakskonsentrasjon, balansert syre og en fast, lang ettersmak. | 30 flasker på lager. | 319,00.

Equipo Navazos Casa del Inca Pedro Ximénez 2011 | Rik og sødmefull PX med god friskhet. Konsentrert og intens med en svært lang ettersmak. | 109 flasker tilgjengelig. | 329,00. 

Equipo Navazos bottles

-------
MER OM EQUIPO NAVAZOS PÅ VÅRE NETTSIDER.

PRODUSENTENS EGEN NETTSIDE:
Equipo Navazos - med detaljert informasjon om hvert parti, mer enn tilstrekkelig for å tilfredsstille den mest ihuga faktafetisjist.
-------

 

[state] => 1 [catid] => 34 [created] => 2016-08-03 10:04:45 [created_by] => 482 [created_by_alias] => [modified] => 2016-11-03 08:47:44 [modified_by] => 482 [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [publish_up] => 2016-08-03 10:35:53 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [images] => {"image_intro":"images\/nyheter\/Equipo-Navazos---bota-and-cobweb.jpg","float_intro":"","image_intro_alt":"","image_intro_caption":"","image_fulltext":"","float_fulltext":"","image_fulltext_alt":"","image_fulltext_caption":""} [urls] => {"urla":false,"urlatext":"","targeta":"","urlb":false,"urlbtext":"","targetb":"","urlc":false,"urlctext":"","targetc":""} [attribs] => {"show_title":"","link_titles":"","show_tags":"","show_intro":"","info_block_position":"","info_block_show_title":"","show_category":"","link_category":"","show_parent_category":"","link_parent_category":"","show_author":"","link_author":"","show_create_date":"","show_modify_date":"","show_publish_date":"","show_item_navigation":"","show_icons":"","show_print_icon":"","show_email_icon":"","show_vote":"","show_hits":"","show_noauth":"","urls_position":"","alternative_readmore":"","article_layout":"","show_publishing_options":"","show_article_options":"","show_urls_images_backend":"","show_urls_images_frontend":""} [version] => 73 [ordering] => 12 [metakey] => [metadesc] => [access] => 1 [hits] => 949 [metadata] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [robots] => [author] => [rights] => [xreference] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [featured] => 1 [language] => * [xreference] => [category_title] => Produktnytt [category_alias] => produktnytt [category_access] => 1 [author] => Gunnar Skoglund [parent_title] => Nyheter [parent_id] => 42 [parent_route] => nyheter [parent_alias] => nyheter [rating] => [rating_count] => [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [article_layout] => _:default [show_title] => 1 [link_titles] => 0 [show_intro] => 1 [info_block_position] => 0 [show_category] => 0 [link_category] => 0 [show_parent_category] => 0 [link_parent_category] => 0 [show_author] => 0 [link_author] => 0 [show_create_date] => 0 [show_modify_date] => 0 [show_publish_date] => 0 [show_item_navigation] => 0 [show_vote] => 0 [show_readmore] => 0 [show_readmore_title] => 0 [readmore_limit] => 100 [show_tags] => 1 [show_icons] => 0 [show_print_icon] => 0 [show_email_icon] => 0 [show_hits] => 0 [show_noauth] => 0 [urls_position] => 0 [show_publishing_options] => 1 [show_article_options] => 1 [save_history] => 0 [history_limit] => 10 [show_urls_images_frontend] => 0 [show_urls_images_backend] => 1 [targeta] => 0 [targetb] => 0 [targetc] => 0 [float_intro] => right [float_fulltext] => right [category_layout] => _:blog [show_category_heading_title_text] => 0 [show_category_title] => 0 [show_description] => 0 [show_description_image] => 0 [maxLevel] => -1 [show_empty_categories] => 0 [show_no_articles] => 0 [show_subcat_desc] => 0 [show_cat_num_articles] => 0 [show_cat_tags] => 1 [show_base_description] => 1 [maxLevelcat] => -1 [show_empty_categories_cat] => 0 [show_subcat_desc_cat] => 1 [show_cat_num_articles_cat] => 1 [num_leading_articles] => 100 [num_intro_articles] => 0 [num_columns] => 1 [num_links] => 0 [multi_column_order] => 0 [show_subcategory_content] => -1 [show_pagination_limit] => 1 [filter_field] => hide [show_headings] => 1 [list_show_date] => 0 [date_format] => [list_show_hits] => 1 [list_show_author] => 1 [orderby_pri] => none [orderby_sec] => rdate [order_date] => created [show_pagination] => 1 [show_pagination_results] => 1 [show_featured] => show [show_feed_link] => 0 [feed_summary] => 0 [feed_show_readmore] => 0 [show_page_heading] => 0 [layout_type] => blog [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [secure] => 0 [page_title] => Nyheter [page_description] => test [page_rights] => [robots] => [access-view] => 1 ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [tagLayout] => JLayoutFile Object ( [layoutId:protected] => joomla.content.tags [basePath:protected] => [fullPath:protected] => [includePaths:protected] => Array ( ) [options:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [component] => com_content [client] => 0 ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [data:protected] => Array ( ) [debugMessages:protected] => Array ( ) ) [slug] => 200:equipo-navazos-redningsaksjonen-i-andalucia [catslug] => 34:produktnytt [parent_slug] => 42:nyheter [readmore_link] => /nyheter/34-produktnytt/200-equipo-navazos-redningsaksjonen-i-andalucia [text] =>

 

 

"Equipo Navazos make mindblowing Sherries. I’m drinking one at the moment, and it’s a life-enhancing experience."

Jamie Goode, britisk vinjournalist.

 

 

EQUIPO NAVAZOS er ingen tradisjonell bodega - la det være sagt, først som sist. Vi snakker snarere om en liten dedikert gjeng vinelskere med pasjon, godt nettverk og velutviklede sporhundegenskaper. En gjeng som har brukt disse egenskapene til å kjøpe unike enkelfat og mikropartier fra tradisjonelle bodegas - og "reddet" en rekke nedstøvede fat inneholdende sovende, flytende skatter som ikke passer inn i en ellers kommersiell og industriuell vinverden. Resultatet? Sherry slik det skal smake - ufiltrert, intens og kompleks. Viner som faktisk utvikles positivt på flaske, og ikke forringes på et blunk slik som de hardt filtrerte industriproduktene gjerne gjør.


SKATTEJEGERNE I ANDALUCIA - SLIK STARTET DET HELE

Vi skal tilbake til desember 2005, hvor denne lille gjengen sherryelskere besøkte en liten bodega i kystbyen Sanlúcar i "Sherry-land". Her kom de over flere fat usolgt amontillado som hadde ligget stille og rolig i en bortgjemt kjellerkrok i 20 år. Fra disse fatene fikk de tappet 600 flasker - tilsvarende volumet til en bota (det lokale fatet som anvendes for lagring av sherry). Denne aller første tappingen var opprinnelig beregnet kun for privat bruk, til seg selv og venneflokken. Vinen ble derfor aldri "sluppet" kommersielt, selv om det ikke kan garanteres at en flaske eller to med etiketten La Bota 1 de Amontillado “Navazos” befinner seg på et restaurantkart eller hylle i en vinbutikk. Et eller annet sted..

Med dette første fatet ble også jaktinnstinktet for alvor vekket, og snøballen begynte langsomt å rulle. To nye botas ble derfor snoket opp og tappet i løpet av 2006 - og i likhet med året før var det opprinnelig kun den indre kretsen som fikk tilgang på noen av disse sjeldne godbitene.

Fra denne spede begynnelsen, og frem til i dag, 2016, har volumet og tilgjengeligheten økt. Noe. Men det er i aller høyeste grad fortsatt å betrakte som håndverksproduksjon. De forskjellige partiene med de eksklusive dråpene som slippes med ujevne mellomrom, varierer også fra kun et par hundre flasker til max noen få tusen. Hvert enkelt parti navngis med eget nummer, og tappes som enkeltvin - når disse partiene er utsolgt, ja så er de utsolgt! Dette er nemlig ikke viner hvor den ene årgangen avløser den andre - alle disse små partiene lever sine egne, korte liv.


ER DU KLAR FOR DIN EGEN SKATTEJAKT?
 Som tidligere nevnt, så er dette fortsatt å regne som sjeldne dråper - selv om også vi utenfor Spanias grenser etterhvert har fått fatt på noen flasker fra disse små partiene. For tiden vil norske skattejegere kunne velge blant disse tre vinene på polet:

Equipo Navazos 57 La Bota de Florpower MMXII | Sitron- og nøtteduftende knusktørr vin, middels fyldig, intens og kompleks. | 197 flasker tilgjengelig. | 289,00. | NB! Dette er ikke en sherry, men en tørr Jura-liknende bordvin som har ligget under det beskyttende gjærlaget flor i åtte måneder.

Equipo Navazos Macharnudo Alto 54 La Bota de Fino | Intens og konsentrert med oksidative nøttaktige toner. Fyldig og intens smakskonsentrasjon, balansert syre og en fast, lang ettersmak. | 30 flasker på lager. | 319,00.

Equipo Navazos Casa del Inca Pedro Ximénez 2011 | Rik og sødmefull PX med god friskhet. Konsentrert og intens med en svært lang ettersmak. | 109 flasker tilgjengelig. | 329,00. 

Equipo Navazos bottles

-------
MER OM EQUIPO NAVAZOS PÅ VÅRE NETTSIDER.

PRODUSENTENS EGEN NETTSIDE:
Equipo Navazos - med detaljert informasjon om hvert parti, mer enn tilstrekkelig for å tilfredsstille den mest ihuga faktafetisjist.
-------

 

[tags] => JHelperTags Object ( [tagsChanged:protected] => [replaceTags:protected] => [typeAlias] => [itemTags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [tag_id] => 3 [id] => 3 [parent_id] => 1 [lft] => 3 [rgt] => 4 [level] => 1 [path] => spania [title] => Spania [alias] => spania [note] => [description] => [published] => 1 [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 2016-07-06 08:41:21 [access] => 1 [params] => {} [metadesc] => [metakey] => [metadata] => {} [created_user_id] => 482 [created_time] => 2016-07-06 08:41:21 [created_by_alias] => [modified_user_id] => 0 [modified_time] => 2016-07-06 08:41:21 [images] => {} [urls] => {} [hits] => 383 [language] => * [version] => 1 [publish_up] => 2016-07-06 08:41:21 [publish_down] => 2016-07-06 08:41:21 ) [1] => stdClass Object ( [tag_id] => 7 [id] => 7 [parent_id] => 1 [lft] => 11 [rgt] => 12 [level] => 1 [path] => sherry [title] => Sherry, [alias] => sherry [note] => [description] => [published] => 1 [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 2016-08-03 10:04:45 [access] => 1 [params] => {} [metadesc] => [metakey] => [metadata] => {} [created_user_id] => 482 [created_time] => 2016-08-03 10:04:45 [created_by_alias] => [modified_user_id] => 0 [modified_time] => 2016-08-03 10:04:45 [images] => {} [urls] => {} [hits] => 300 [language] => * [version] => 1 [publish_up] => 2016-08-03 10:04:45 [publish_down] => 2016-08-03 10:04:45 ) [2] => stdClass Object ( [tag_id] => 8 [id] => 8 [parent_id] => 1 [lft] => 13 [rgt] => 14 [level] => 1 [path] => andalucia [title] => Andalucia, [alias] => andalucia [note] => [description] => [published] => 1 [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 2016-08-03 10:04:45 [access] => 1 [params] => {} [metadesc] => [metakey] => [metadata] => {} [created_user_id] => 482 [created_time] => 2016-08-03 10:04:45 [created_by_alias] => [modified_user_id] => 0 [modified_time] => 2016-08-03 10:04:45 [images] => {} [urls] => {} [hits] => 296 [language] => * [version] => 1 [publish_up] => 2016-08-03 10:04:45 [publish_down] => 2016-08-03 10:04:45 ) [3] => stdClass Object ( [tag_id] => 9 [id] => 9 [parent_id] => 1 [lft] => 15 [rgt] => 16 [level] => 1 [path] => equipo-navazos [title] => Equipo Navazos, [alias] => equipo-navazos [note] => [description] => [published] => 1 [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 2016-08-03 10:04:45 [access] => 1 [params] => {} [metadesc] => [metakey] => [metadata] => {} [created_user_id] => 482 [created_time] => 2016-08-03 10:04:45 [created_by_alias] => [modified_user_id] => 0 [modified_time] => 2016-08-03 10:04:45 [images] => {} [urls] => {} [hits] => 290 [language] => * [version] => 1 [publish_up] => 2016-08-03 10:04:45 [publish_down] => 2016-08-03 10:04:45 ) ) ) [jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [afterDisplayTitle] => [beforeDisplayContent] => [afterDisplayContent] => ) )

 

 

"Equipo Navazos make mindblowing Sherries. I’m drinking one at the moment, and it’s a life-enhancing experience."

Jamie Goode, britisk vinjournalist.

 

 

EQUIPO NAVAZOS er ingen tradisjonell bodega - la det være sagt, først som sist. Vi snakker snarere om en liten dedikert gjeng vinelskere med pasjon, godt nettverk og velutviklede sporhundegenskaper. En gjeng som har brukt disse egenskapene til å kjøpe unike enkelfat og mikropartier fra tradisjonelle bodegas - og "reddet" en rekke nedstøvede fat inneholdende sovende, flytende skatter som ikke passer inn i en ellers kommersiell og industriuell vinverden. Resultatet? Sherry slik det skal smake - ufiltrert, intens og kompleks. Viner som faktisk utvikles positivt på flaske, og ikke forringes på et blunk slik som de hardt filtrerte industriproduktene gjerne gjør.


SKATTEJEGERNE I ANDALUCIA - SLIK STARTET DET HELE

Vi skal tilbake til desember 2005, hvor denne lille gjengen sherryelskere besøkte en liten bodega i kystbyen Sanlúcar i "Sherry-land". Her kom de over flere fat usolgt amontillado som hadde ligget stille og rolig i en bortgjemt kjellerkrok i 20 år. Fra disse fatene fikk de tappet 600 flasker - tilsvarende volumet til en bota (det lokale fatet som anvendes for lagring av sherry). Denne aller første tappingen var opprinnelig beregnet kun for privat bruk, til seg selv og venneflokken. Vinen ble derfor aldri "sluppet" kommersielt, selv om det ikke kan garanteres at en flaske eller to med etiketten La Bota 1 de Amontillado “Navazos” befinner seg på et restaurantkart eller hylle i en vinbutikk. Et eller annet sted..

Med dette første fatet ble også jaktinnstinktet for alvor vekket, og snøballen begynte langsomt å rulle. To nye botas ble derfor snoket opp og tappet i løpet av 2006 - og i likhet med året før var det opprinnelig kun den indre kretsen som fikk tilgang på noen av disse sjeldne godbitene.

Fra denne spede begynnelsen, og frem til i dag, 2016, har volumet og tilgjengeligheten økt. Noe. Men det er i aller høyeste grad fortsatt å betrakte som håndverksproduksjon. De forskjellige partiene med de eksklusive dråpene som slippes med ujevne mellomrom, varierer også fra kun et par hundre flasker til max noen få tusen. Hvert enkelt parti navngis med eget nummer, og tappes som enkeltvin - når disse partiene er utsolgt, ja så er de utsolgt! Dette er nemlig ikke viner hvor den ene årgangen avløser den andre - alle disse små partiene lever sine egne, korte liv.


ER DU KLAR FOR DIN EGEN SKATTEJAKT?
 Som tidligere nevnt, så er dette fortsatt å regne som sjeldne dråper - selv om også vi utenfor Spanias grenser etterhvert har fått fatt på noen flasker fra disse små partiene. For tiden vil norske skattejegere kunne velge blant disse tre vinene på polet:

Equipo Navazos 57 La Bota de Florpower MMXII | Sitron- og nøtteduftende knusktørr vin, middels fyldig, intens og kompleks. | 197 flasker tilgjengelig. | 289,00. | NB! Dette er ikke en sherry, men en tørr Jura-liknende bordvin som har ligget under det beskyttende gjærlaget flor i åtte måneder.

Equipo Navazos Macharnudo Alto 54 La Bota de Fino | Intens og konsentrert med oksidative nøttaktige toner. Fyldig og intens smakskonsentrasjon, balansert syre og en fast, lang ettersmak. | 30 flasker på lager. | 319,00.

Equipo Navazos Casa del Inca Pedro Ximénez 2011 | Rik og sødmefull PX med god friskhet. Konsentrert og intens med en svært lang ettersmak. | 109 flasker tilgjengelig. | 329,00. 

Equipo Navazos bottles

-------
MER OM EQUIPO NAVAZOS PÅ VÅRE NETTSIDER.

PRODUSENTENS EGEN NETTSIDE:
Equipo Navazos - med detaljert informasjon om hvert parti, mer enn tilstrekkelig for å tilfredsstille den mest ihuga faktafetisjist.
-------