Din vinliste er tom.

Søk produkt

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
		stdClass Object
(
    [id] => 224
    [asset_id] => 293
    [title] => Bursdag hele året!
    [alias] => bursdag-hele-aret
    [introtext] => 

Hipp hipp! Hurra! Hurra! Hurra! Vinarius feirer nemlig 20 år som leverandør av vindråper til det norske folk i 2017! Og dette har vi tenkt å feire gjennom hele året.

[fulltext] =>

Blant annet feirer vi dette ved å gjøre ære på vinprodusentene som har vært med oss hele eller deler av denne innholdsrike tjueårsperioden.

Ved hvert nyhetsslipp på polet (annenhver måned altså), vil vi derfor lansere et produkt fra en av disse produsentene som har betydd ekstra mye for oss. Vi starter med å titte dypt inn i bakspeilet, helt tilbake til 1997, Og det gjør vi med en vin fra våre katalanske venner hos Bodegas Pinord.

Chateldon Gran Reserva 2007 (249,00) er et klassisk uttrykk for old school spansk vinmaking, omfavnet av norske vinelskere fra "tidenes morgen". Lang lagring på eikefat har gitt et krydrete tilsnitt til det utviklede mørke og fyldige bærpreget på denne velsignet uhippe vinen. Laget på cabernet sauvignon, og elsker å opptre sammen med både lammelår, kjøttgryter og saftige biffer. Pent utviklet og drikkeklar, men en interessant og prisgunstig lagringskandidat på kort- og mellomlang sikt også.

Mens vi først befinner oss på den iberiske halvøy, og vi tross alt snakker nyheter i januar. Så ville det jo være sløvt å ikke opplyse om at vi også lanserer noen representanter for "den nye vinen" - slanke, syrlige og faste rødviner fra arbeidskrevende vinmarker der ingen kunne tru at nokon kunne ha ork og energi til å jobbe. Og i dalstroka innafor, langt oppe i nordvest, finner vi vinene til Akilia - en liten vingård drevet av Mario Rovira. Viner som fremstår som et friskt pust i en region dominert av viner i en hardt eiket og alkoholrik stil. Vinene er laget på druen mencia, og innhøstet for hånd fra eldgamle, frittstående vinstokker (65-92 år gamle). Og både Akilia Villa de San Lorenzo 2013 (189,00) og Akilia Villarín 2014 (229,00) lages i forsvinnende små kvanta. Totalt produseres snaut 12.000 flasker årlig, og noen av disse har heldigvis funnet veien hit til Norge.

Johann Olav Koss. Du husker han, ikke sant? Medaljegrossist, OL-helt fra Lillehammer og verdens beste allrounder på skøyter. Vi har også en allrounder utenom det vanlige i stallen vår. Vinallrounder til maten altså. Vi snakker Lalama fra Dominio di Bibei, fra noen av de bratteste dalstroka innafor. Lett tilgjengelig og pent plassert i polets basishyller -  og nå har et nytt parti av den elegante 2012-årgangen ankommet lageret. Trives godt sammen med kjøtt med både horn, svor eller fjær. Og, ikke minst, et tilgjengelig og oppgradert rødt alibi til sesongens skrei.

Over grensen. Til Portugal. Fortsatt bratt. Fortsatt friskt. I Douro lager alvarinho-mesteren Luis Seabra, vinen Xisto Ilimitado 2014. En matvennlig, lett (kun 12% alk.) og elegant rødvin. Lengre sør i Portugal, nærmere bestemt i Dao, iet noe flatere og mer medgjørlig landskap - der finner vi pepperfrekke, prisgunstige og noe mer fyldige Quinta dos Roques 2014 (169,90). Parat til å drible hverdager med den største selvfølgelighet.

[state] => 1 [catid] => 34 [created] => 2017-01-19 10:43:41 [created_by] => 482 [created_by_alias] => [modified] => 2017-01-24 15:47:42 [modified_by] => 482 [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [publish_up] => 2017-01-19 12:56:02 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [images] => {"image_intro":"images\/nyheter\/20170119_bursdag\/birthday-cake-candle.jpg","float_intro":"","image_intro_alt":"","image_intro_caption":"","image_fulltext":"","float_fulltext":"","image_fulltext_alt":"","image_fulltext_caption":""} [urls] => {"urla":false,"urlatext":"","targeta":"","urlb":false,"urlbtext":"","targetb":"","urlc":false,"urlctext":"","targetc":""} [attribs] => {"show_title":"","link_titles":"","show_tags":"","show_intro":"","info_block_position":"","info_block_show_title":"","show_category":"","link_category":"","show_parent_category":"","link_parent_category":"","show_author":"","link_author":"","show_create_date":"","show_modify_date":"","show_publish_date":"","show_item_navigation":"","show_icons":"","show_print_icon":"","show_email_icon":"","show_vote":"","show_hits":"","show_noauth":"","urls_position":"","alternative_readmore":"","article_layout":"","show_publishing_options":"","show_article_options":"","show_urls_images_backend":"","show_urls_images_frontend":""} [version] => 11 [ordering] => 8 [metakey] => vin fra Spania, vin fra Portugal, Lalama, rødvin [metadesc] => Hipp hipp! Hurra! Hurra! Hurra! I 2017 feirer Vinarius nemlig 20 år i det norsk folks tjeneste som leverandør av snasne vindråper! Dette har vi tenkt å feire. Hele året. [access] => 1 [hits] => 576 [metadata] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [robots] => [author] => [rights] => [xreference] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [featured] => 1 [language] => * [xreference] => [category_title] => Produktnytt [category_alias] => produktnytt [category_access] => 1 [author] => Gunnar Skoglund [parent_title] => Nyheter [parent_id] => 42 [parent_route] => nyheter [parent_alias] => nyheter [rating] => [rating_count] => [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [article_layout] => _:default [show_title] => 1 [link_titles] => 0 [show_intro] => 1 [info_block_position] => 0 [show_category] => 0 [link_category] => 0 [show_parent_category] => 0 [link_parent_category] => 0 [show_author] => 0 [link_author] => 0 [show_create_date] => 0 [show_modify_date] => 0 [show_publish_date] => 0 [show_item_navigation] => 0 [show_vote] => 0 [show_readmore] => 0 [show_readmore_title] => 0 [readmore_limit] => 100 [show_tags] => 1 [show_icons] => 0 [show_print_icon] => 0 [show_email_icon] => 0 [show_hits] => 0 [show_noauth] => 0 [urls_position] => 0 [show_publishing_options] => 1 [show_article_options] => 1 [save_history] => 0 [history_limit] => 10 [show_urls_images_frontend] => 0 [show_urls_images_backend] => 1 [targeta] => 0 [targetb] => 0 [targetc] => 0 [float_intro] => right [float_fulltext] => right [category_layout] => _:blog [show_category_heading_title_text] => 0 [show_category_title] => 0 [show_description] => 0 [show_description_image] => 0 [maxLevel] => -1 [show_empty_categories] => 0 [show_no_articles] => 0 [show_subcat_desc] => 0 [show_cat_num_articles] => 0 [show_cat_tags] => 1 [show_base_description] => 1 [maxLevelcat] => -1 [show_empty_categories_cat] => 0 [show_subcat_desc_cat] => 1 [show_cat_num_articles_cat] => 1 [num_leading_articles] => 100 [num_intro_articles] => 0 [num_columns] => 1 [num_links] => 0 [multi_column_order] => 0 [show_subcategory_content] => -1 [show_pagination_limit] => 1 [filter_field] => hide [show_headings] => 1 [list_show_date] => 0 [date_format] => [list_show_hits] => 1 [list_show_author] => 1 [orderby_pri] => none [orderby_sec] => rdate [order_date] => created [show_pagination] => 1 [show_pagination_results] => 1 [show_featured] => show [show_feed_link] => 0 [feed_summary] => 0 [feed_show_readmore] => 0 [show_page_heading] => 0 [layout_type] => blog [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [secure] => 0 [page_title] => Nyheter [page_description] => test [page_rights] => [robots] => [access-view] => 1 ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [tagLayout] => JLayoutFile Object ( [layoutId:protected] => joomla.content.tags [basePath:protected] => [fullPath:protected] => [includePaths:protected] => Array ( ) [options:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [component] => com_content [client] => 0 ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [data:protected] => Array ( ) [debugMessages:protected] => Array ( ) ) [slug] => 224:bursdag-hele-aret [catslug] => 34:produktnytt [parent_slug] => 42:nyheter [readmore_link] => /nyheter/34-produktnytt/224-bursdag-hele-aret [text] =>

Hipp hipp! Hurra! Hurra! Hurra! Vinarius feirer nemlig 20 år som leverandør av vindråper til det norske folk i 2017! Og dette har vi tenkt å feire gjennom hele året.

Blant annet feirer vi dette ved å gjøre ære på vinprodusentene som har vært med oss hele eller deler av denne innholdsrike tjueårsperioden.

Ved hvert nyhetsslipp på polet (annenhver måned altså), vil vi derfor lansere et produkt fra en av disse produsentene som har betydd ekstra mye for oss. Vi starter med å titte dypt inn i bakspeilet, helt tilbake til 1997, Og det gjør vi med en vin fra våre katalanske venner hos Bodegas Pinord.

Chateldon Gran Reserva 2007 (249,00) er et klassisk uttrykk for old school spansk vinmaking, omfavnet av norske vinelskere fra "tidenes morgen". Lang lagring på eikefat har gitt et krydrete tilsnitt til det utviklede mørke og fyldige bærpreget på denne velsignet uhippe vinen. Laget på cabernet sauvignon, og elsker å opptre sammen med både lammelår, kjøttgryter og saftige biffer. Pent utviklet og drikkeklar, men en interessant og prisgunstig lagringskandidat på kort- og mellomlang sikt også.

Mens vi først befinner oss på den iberiske halvøy, og vi tross alt snakker nyheter i januar. Så ville det jo være sløvt å ikke opplyse om at vi også lanserer noen representanter for "den nye vinen" - slanke, syrlige og faste rødviner fra arbeidskrevende vinmarker der ingen kunne tru at nokon kunne ha ork og energi til å jobbe. Og i dalstroka innafor, langt oppe i nordvest, finner vi vinene til Akilia - en liten vingård drevet av Mario Rovira. Viner som fremstår som et friskt pust i en region dominert av viner i en hardt eiket og alkoholrik stil. Vinene er laget på druen mencia, og innhøstet for hånd fra eldgamle, frittstående vinstokker (65-92 år gamle). Og både Akilia Villa de San Lorenzo 2013 (189,00) og Akilia Villarín 2014 (229,00) lages i forsvinnende små kvanta. Totalt produseres snaut 12.000 flasker årlig, og noen av disse har heldigvis funnet veien hit til Norge.

Johann Olav Koss. Du husker han, ikke sant? Medaljegrossist, OL-helt fra Lillehammer og verdens beste allrounder på skøyter. Vi har også en allrounder utenom det vanlige i stallen vår. Vinallrounder til maten altså. Vi snakker Lalama fra Dominio di Bibei, fra noen av de bratteste dalstroka innafor. Lett tilgjengelig og pent plassert i polets basishyller -  og nå har et nytt parti av den elegante 2012-årgangen ankommet lageret. Trives godt sammen med kjøtt med både horn, svor eller fjær. Og, ikke minst, et tilgjengelig og oppgradert rødt alibi til sesongens skrei.

Over grensen. Til Portugal. Fortsatt bratt. Fortsatt friskt. I Douro lager alvarinho-mesteren Luis Seabra, vinen Xisto Ilimitado 2014. En matvennlig, lett (kun 12% alk.) og elegant rødvin. Lengre sør i Portugal, nærmere bestemt i Dao, iet noe flatere og mer medgjørlig landskap - der finner vi pepperfrekke, prisgunstige og noe mer fyldige Quinta dos Roques 2014 (169,90). Parat til å drible hverdager med den største selvfølgelighet.

[tags] => JHelperTags Object ( [tagsChanged:protected] => [replaceTags:protected] => [typeAlias] => [itemTags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [tag_id] => 2 [id] => 2 [parent_id] => 1 [lft] => 1 [rgt] => 2 [level] => 1 [path] => ribeira-sacra [title] => Ribeira Sacra, [alias] => ribeira-sacra [note] => [description] => [published] => 1 [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 2016-07-06 08:41:21 [access] => 1 [params] => {} [metadesc] => [metakey] => [metadata] => {} [created_user_id] => 482 [created_time] => 2016-07-06 08:41:21 [created_by_alias] => [modified_user_id] => 0 [modified_time] => 2016-07-06 08:41:21 [images] => {} [urls] => {} [hits] => 278 [language] => * [version] => 1 [publish_up] => 2016-07-06 08:41:21 [publish_down] => 2016-07-06 08:41:21 ) [1] => stdClass Object ( [tag_id] => 3 [id] => 3 [parent_id] => 1 [lft] => 3 [rgt] => 4 [level] => 1 [path] => spania [title] => Spania [alias] => spania [note] => [description] => [published] => 1 [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 2016-07-06 08:41:21 [access] => 1 [params] => {} [metadesc] => [metakey] => [metadata] => {} [created_user_id] => 482 [created_time] => 2016-07-06 08:41:21 [created_by_alias] => [modified_user_id] => 0 [modified_time] => 2016-07-06 08:41:21 [images] => {} [urls] => {} [hits] => 390 [language] => * [version] => 1 [publish_up] => 2016-07-06 08:41:21 [publish_down] => 2016-07-06 08:41:21 ) [2] => stdClass Object ( [tag_id] => 80 [id] => 80 [parent_id] => 1 [lft] => 157 [rgt] => 158 [level] => 1 [path] => portugal [title] => Portugal [alias] => portugal [note] => [description] => [published] => 1 [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 2017-01-19 12:29:32 [access] => 1 [params] => {} [metadesc] => [metakey] => [metadata] => {} [created_user_id] => 482 [created_time] => 2017-01-19 12:29:32 [created_by_alias] => [modified_user_id] => 0 [modified_time] => 2017-01-19 12:29:32 [images] => {} [urls] => {} [hits] => 224 [language] => * [version] => 1 [publish_up] => 2017-01-19 12:29:32 [publish_down] => 2017-01-19 12:29:32 ) ) ) [jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [afterDisplayTitle] => [beforeDisplayContent] => [afterDisplayContent] => ) )

Hipp hipp! Hurra! Hurra! Hurra! Vinarius feirer nemlig 20 år som leverandør av vindråper til det norske folk i 2017! Og dette har vi tenkt å feire gjennom hele året.

Blant annet feirer vi dette ved å gjøre ære på vinprodusentene som har vært med oss hele eller deler av denne innholdsrike tjueårsperioden.

Ved hvert nyhetsslipp på polet (annenhver måned altså), vil vi derfor lansere et produkt fra en av disse produsentene som har betydd ekstra mye for oss. Vi starter med å titte dypt inn i bakspeilet, helt tilbake til 1997, Og det gjør vi med en vin fra våre katalanske venner hos Bodegas Pinord.

Chateldon Gran Reserva 2007 (249,00) er et klassisk uttrykk for old school spansk vinmaking, omfavnet av norske vinelskere fra "tidenes morgen". Lang lagring på eikefat har gitt et krydrete tilsnitt til det utviklede mørke og fyldige bærpreget på denne velsignet uhippe vinen. Laget på cabernet sauvignon, og elsker å opptre sammen med både lammelår, kjøttgryter og saftige biffer. Pent utviklet og drikkeklar, men en interessant og prisgunstig lagringskandidat på kort- og mellomlang sikt også.

Mens vi først befinner oss på den iberiske halvøy, og vi tross alt snakker nyheter i januar. Så ville det jo være sløvt å ikke opplyse om at vi også lanserer noen representanter for "den nye vinen" - slanke, syrlige og faste rødviner fra arbeidskrevende vinmarker der ingen kunne tru at nokon kunne ha ork og energi til å jobbe. Og i dalstroka innafor, langt oppe i nordvest, finner vi vinene til Akilia - en liten vingård drevet av Mario Rovira. Viner som fremstår som et friskt pust i en region dominert av viner i en hardt eiket og alkoholrik stil. Vinene er laget på druen mencia, og innhøstet for hånd fra eldgamle, frittstående vinstokker (65-92 år gamle). Og både Akilia Villa de San Lorenzo 2013 (189,00) og Akilia Villarín 2014 (229,00) lages i forsvinnende små kvanta. Totalt produseres snaut 12.000 flasker årlig, og noen av disse har heldigvis funnet veien hit til Norge.

Johann Olav Koss. Du husker han, ikke sant? Medaljegrossist, OL-helt fra Lillehammer og verdens beste allrounder på skøyter. Vi har også en allrounder utenom det vanlige i stallen vår. Vinallrounder til maten altså. Vi snakker Lalama fra Dominio di Bibei, fra noen av de bratteste dalstroka innafor. Lett tilgjengelig og pent plassert i polets basishyller -  og nå har et nytt parti av den elegante 2012-årgangen ankommet lageret. Trives godt sammen med kjøtt med både horn, svor eller fjær. Og, ikke minst, et tilgjengelig og oppgradert rødt alibi til sesongens skrei.

Over grensen. Til Portugal. Fortsatt bratt. Fortsatt friskt. I Douro lager alvarinho-mesteren Luis Seabra, vinen Xisto Ilimitado 2014. En matvennlig, lett (kun 12% alk.) og elegant rødvin. Lengre sør i Portugal, nærmere bestemt i Dao, iet noe flatere og mer medgjørlig landskap - der finner vi pepperfrekke, prisgunstige og noe mer fyldige Quinta dos Roques 2014 (169,90). Parat til å drible hverdager med den største selvfølgelighet.