Din vinliste er tom.

Søk produkt

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
		stdClass Object
(
    [id] => 258
    [asset_id] => 337
    [title] => Canadierne er tilbake!
    [alias] => canadierne-er-tilbake
    [introtext] => 

Psst! Vi tenkte du kanskje ville vite at de canadiske heltene som solgte ut på nullkommasvisj da de ble lansert tidligere i år, er tilbake på lager.

I hvert fall fem av dem.

Og nå er nye partier og årganger av følgende viner kun et klikk unna:

[fulltext] =>


MEYER FAMILY VINEYARDS

JAK Meyer overtok den nøkkelferdige vingården under finanskrisen for om lag ti år siden, og i dag driver han en av Canadas mest suksessrike små vingårder, med eksport til over ni internasjonale markeder - unikt i canadisk målestokk. Nøkkelen til suksessen hans pinot noir og chardonnay nyter, tilskrives godt terroir og dyktige folk på rett plass. Ingenting overlates til tilfeldighetene.

Rundt 70.000 flasker produseres årlig, fordelt på en rekke cuveer og enkeltmarksviner av chardonnay og pinot noir (samt et par små partier riesling og gewurztraminer). Terroir og årgangens identitet er i fokus, ikke teknikker i kjelleren. Og vinmakeren Chris Carson, med erfaring fra både New Zealand og Burgund ble håndplukket nettopp for sin erfaring og matchende filosofi.

Meyer Pinot Noir 2016 (249,00) og McLean Creek Pinot Noir 2015 (349,00).

 

OKANAGAN CRUSH PAD

Hvor ''raised in concrete'' er mer enn bare et slagord. I kjelleren til øko- og naturpioneerene står nemlig betongeggene på rekke og rad - og eikefat benyttes ikke i det hele tatt. Hypermoderne og tilbake til røttene på samme tid - for Okanagan Crush Pad er dette veien å gå for å lage friske og delikate viner. Og ikke minst, utforske sine lekne og eksperimentelle sider.

Alle vinmarkene er enten allerede økologisk sertifiserte eller i prosess med å bli sertifiserte. Fokuset er på musserende viner og stille viner laget på pinot noir eller pinot gris. Noen i klassisk stil, andre i frekke varianter med varierende grad av skallkontakt. I porteføljen er også chardonnay, gamay og sauvignon blanc viktige bidragsytere for et stadig større marked i både inn- og utland. Naturlig gjæring og lav svovling - stabile viner med sjel, fra Canadas kanskje mest progressive og spennende eiendom. Jomfruelig land i vinverdenens kanskje siste utmark? Christine Coletta, Steve Lornie og deres dyktige team har fremtiden foran seg.

Haywire Gamay Noir 2016 (259,00).

 

BLUE MOUNTAIN WINERY 

I Okanagan Valleys relativt unge vinindustri, er familiedrevne Blue Mountain å regne for en av dalens tradisjonsbærere. Ian og Jane startet det hele i 1971, og i dag er det sønnen Matt (vinmakeren) og datteren Christie (sommelieren som tar seg av salg og markedsføring) som har tatt over ansvaret.

De etterspurte vinene deres er i stor grad utsolgte i det øyeblikket de lanseres. Stilretningen er klassisk, og eksepsjonelt terroir får ''skylda'' for suksessen til vinene laget på druer vi kjenner fra Burgund - pinot noir, chardonnay og gamay. All frukt kommer fra gårdens egen vinmarker, som sammen med bratte fjell, vakkert omkranser kjelleren beliggende ved innsjøen Vaseux Lake. Frem til 1991 solgte de all frukt til større produsenter i området, men de siste 25 årene har de produsert under egen etikett. Bærekraftige prinsipper praktiseres i deres vinmarker på om lag 30 hektar.

Gold Label Brut (249,00) og Pinot Noir 2015 (289,00).

PS! Savner du Gamay og Chardonnay fra Blue Mountain? Fortvil ikke, de kommer de også. Men ikke før til våren.

[state] => 1 [catid] => 34 [created] => 2017-11-07 11:17:00 [created_by] => 482 [created_by_alias] => [modified] => 2017-11-08 07:49:24 [modified_by] => 482 [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [publish_up] => 2017-11-08 07:16:53 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [images] => {"image_intro":"images\/nyheter\/20171108_canadatilbake\/Canada_tilbake_600.jpg","float_intro":"","image_intro_alt":"","image_intro_caption":"","image_fulltext":"","float_fulltext":"","image_fulltext_alt":"","image_fulltext_caption":""} [urls] => {"urla":false,"urlatext":"","targeta":"","urlb":false,"urlbtext":"","targetb":"","urlc":false,"urlctext":"","targetc":""} [attribs] => {"article_layout":"","show_title":"","link_titles":"","show_tags":"","show_intro":"","info_block_position":"","info_block_show_title":"","show_category":"","link_category":"","show_parent_category":"","link_parent_category":"","show_associations":"","show_author":"","link_author":"","show_create_date":"","show_modify_date":"","show_publish_date":"","show_item_navigation":"","show_icons":"","show_print_icon":"","show_email_icon":"","show_vote":"","show_hits":"","show_noauth":"","urls_position":"","alternative_readmore":"","article_page_title":"","show_publishing_options":"","show_article_options":"","show_urls_images_backend":"","show_urls_images_frontend":""} [version] => 12 [ordering] => 0 [metakey] => vinmononpolet, Canadisk vin, British Columbia, Okanagan Valley, vin fra Canada [metadesc] => Psst! Vi tenkte du kanskje ville vite at de canadiske heltene som solgte ut på nullkommasvisj da de ble lansert tidligere i år, er tilbake på lager. I hvert fall fem av de. Nye partier og årganger fra Meyer, Blue Mountain og Okanagan Crush Pad er kun et klikk unna. [access] => 1 [hits] => 369 [metadata] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [robots] => [author] => [rights] => [xreference] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [featured] => 1 [language] => * [xreference] => [category_title] => Produktnytt [category_alias] => produktnytt [category_access] => 1 [author] => Gunnar Skoglund [parent_title] => Nyheter [parent_id] => 42 [parent_route] => nyheter [parent_alias] => nyheter [rating] => [rating_count] => [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [article_layout] => _:default [show_title] => 1 [link_titles] => 0 [show_intro] => 1 [info_block_position] => 0 [show_category] => 0 [link_category] => 0 [show_parent_category] => 0 [link_parent_category] => 0 [show_author] => 0 [link_author] => 0 [show_create_date] => 0 [show_modify_date] => 0 [show_publish_date] => 0 [show_item_navigation] => 0 [show_vote] => 0 [show_readmore] => 0 [show_readmore_title] => 0 [readmore_limit] => 100 [show_tags] => 1 [show_icons] => 0 [show_print_icon] => 0 [show_email_icon] => 0 [show_hits] => 0 [show_noauth] => 0 [urls_position] => 0 [show_publishing_options] => 1 [show_article_options] => 1 [save_history] => 0 [history_limit] => 10 [show_urls_images_frontend] => 0 [show_urls_images_backend] => 1 [targeta] => 0 [targetb] => 0 [targetc] => 0 [float_intro] => right [float_fulltext] => right [category_layout] => _:blog [show_category_heading_title_text] => 0 [show_category_title] => 0 [show_description] => 0 [show_description_image] => 0 [maxLevel] => -1 [show_empty_categories] => 0 [show_no_articles] => 0 [show_subcat_desc] => 0 [show_cat_num_articles] => 0 [show_cat_tags] => 1 [show_base_description] => 1 [maxLevelcat] => -1 [show_empty_categories_cat] => 0 [show_subcat_desc_cat] => 1 [show_cat_num_articles_cat] => 1 [num_leading_articles] => 100 [num_intro_articles] => 0 [num_columns] => 1 [num_links] => 0 [multi_column_order] => 0 [show_subcategory_content] => -1 [show_pagination_limit] => 1 [filter_field] => hide [show_headings] => 1 [list_show_date] => 0 [date_format] => [list_show_hits] => 1 [list_show_author] => 1 [orderby_pri] => none [orderby_sec] => rdate [order_date] => created [show_pagination] => 1 [show_pagination_results] => 1 [show_featured] => show [show_feed_link] => 0 [feed_summary] => 0 [feed_show_readmore] => 0 [show_page_heading] => 0 [layout_type] => blog [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [secure] => 0 [page_title] => Nyheter [page_description] => test [page_rights] => [robots] => [access-view] => 1 ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [tagLayout] => Joomla\CMS\Layout\FileLayout Object ( [layoutId:protected] => joomla.content.tags [basePath:protected] => [fullPath:protected] => [includePaths:protected] => Array ( ) [options:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [component] => com_content [client] => 0 ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [data:protected] => Array ( ) [debugMessages:protected] => Array ( ) ) [slug] => 258:canadierne-er-tilbake [catslug] => 34:produktnytt [parent_slug] => 42:nyheter [readmore_link] => /nyheter/34-produktnytt/258-canadierne-er-tilbake [text] =>

Psst! Vi tenkte du kanskje ville vite at de canadiske heltene som solgte ut på nullkommasvisj da de ble lansert tidligere i år, er tilbake på lager.

I hvert fall fem av dem.

Og nå er nye partier og årganger av følgende viner kun et klikk unna:


MEYER FAMILY VINEYARDS

JAK Meyer overtok den nøkkelferdige vingården under finanskrisen for om lag ti år siden, og i dag driver han en av Canadas mest suksessrike små vingårder, med eksport til over ni internasjonale markeder - unikt i canadisk målestokk. Nøkkelen til suksessen hans pinot noir og chardonnay nyter, tilskrives godt terroir og dyktige folk på rett plass. Ingenting overlates til tilfeldighetene.

Rundt 70.000 flasker produseres årlig, fordelt på en rekke cuveer og enkeltmarksviner av chardonnay og pinot noir (samt et par små partier riesling og gewurztraminer). Terroir og årgangens identitet er i fokus, ikke teknikker i kjelleren. Og vinmakeren Chris Carson, med erfaring fra både New Zealand og Burgund ble håndplukket nettopp for sin erfaring og matchende filosofi.

Meyer Pinot Noir 2016 (249,00) og McLean Creek Pinot Noir 2015 (349,00).

 

OKANAGAN CRUSH PAD

Hvor ''raised in concrete'' er mer enn bare et slagord. I kjelleren til øko- og naturpioneerene står nemlig betongeggene på rekke og rad - og eikefat benyttes ikke i det hele tatt. Hypermoderne og tilbake til røttene på samme tid - for Okanagan Crush Pad er dette veien å gå for å lage friske og delikate viner. Og ikke minst, utforske sine lekne og eksperimentelle sider.

Alle vinmarkene er enten allerede økologisk sertifiserte eller i prosess med å bli sertifiserte. Fokuset er på musserende viner og stille viner laget på pinot noir eller pinot gris. Noen i klassisk stil, andre i frekke varianter med varierende grad av skallkontakt. I porteføljen er også chardonnay, gamay og sauvignon blanc viktige bidragsytere for et stadig større marked i både inn- og utland. Naturlig gjæring og lav svovling - stabile viner med sjel, fra Canadas kanskje mest progressive og spennende eiendom. Jomfruelig land i vinverdenens kanskje siste utmark? Christine Coletta, Steve Lornie og deres dyktige team har fremtiden foran seg.

Haywire Gamay Noir 2016 (259,00).

 

BLUE MOUNTAIN WINERY 

I Okanagan Valleys relativt unge vinindustri, er familiedrevne Blue Mountain å regne for en av dalens tradisjonsbærere. Ian og Jane startet det hele i 1971, og i dag er det sønnen Matt (vinmakeren) og datteren Christie (sommelieren som tar seg av salg og markedsføring) som har tatt over ansvaret.

De etterspurte vinene deres er i stor grad utsolgte i det øyeblikket de lanseres. Stilretningen er klassisk, og eksepsjonelt terroir får ''skylda'' for suksessen til vinene laget på druer vi kjenner fra Burgund - pinot noir, chardonnay og gamay. All frukt kommer fra gårdens egen vinmarker, som sammen med bratte fjell, vakkert omkranser kjelleren beliggende ved innsjøen Vaseux Lake. Frem til 1991 solgte de all frukt til større produsenter i området, men de siste 25 årene har de produsert under egen etikett. Bærekraftige prinsipper praktiseres i deres vinmarker på om lag 30 hektar.

Gold Label Brut (249,00) og Pinot Noir 2015 (289,00).

PS! Savner du Gamay og Chardonnay fra Blue Mountain? Fortvil ikke, de kommer de også. Men ikke før til våren.

[tags] => Joomla\CMS\Helper\TagsHelper Object ( [tagsChanged:protected] => [replaceTags:protected] => [typeAlias] => [itemTags] => Array ( ) ) [jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [afterDisplayTitle] => [beforeDisplayContent] => [afterDisplayContent] => ) )

Psst! Vi tenkte du kanskje ville vite at de canadiske heltene som solgte ut på nullkommasvisj da de ble lansert tidligere i år, er tilbake på lager.

I hvert fall fem av dem.

Og nå er nye partier og årganger av følgende viner kun et klikk unna:


MEYER FAMILY VINEYARDS

JAK Meyer overtok den nøkkelferdige vingården under finanskrisen for om lag ti år siden, og i dag driver han en av Canadas mest suksessrike små vingårder, med eksport til over ni internasjonale markeder - unikt i canadisk målestokk. Nøkkelen til suksessen hans pinot noir og chardonnay nyter, tilskrives godt terroir og dyktige folk på rett plass. Ingenting overlates til tilfeldighetene.

Rundt 70.000 flasker produseres årlig, fordelt på en rekke cuveer og enkeltmarksviner av chardonnay og pinot noir (samt et par små partier riesling og gewurztraminer). Terroir og årgangens identitet er i fokus, ikke teknikker i kjelleren. Og vinmakeren Chris Carson, med erfaring fra både New Zealand og Burgund ble håndplukket nettopp for sin erfaring og matchende filosofi.

Meyer Pinot Noir 2016 (249,00) og McLean Creek Pinot Noir 2015 (349,00).

 

OKANAGAN CRUSH PAD

Hvor ''raised in concrete'' er mer enn bare et slagord. I kjelleren til øko- og naturpioneerene står nemlig betongeggene på rekke og rad - og eikefat benyttes ikke i det hele tatt. Hypermoderne og tilbake til røttene på samme tid - for Okanagan Crush Pad er dette veien å gå for å lage friske og delikate viner. Og ikke minst, utforske sine lekne og eksperimentelle sider.

Alle vinmarkene er enten allerede økologisk sertifiserte eller i prosess med å bli sertifiserte. Fokuset er på musserende viner og stille viner laget på pinot noir eller pinot gris. Noen i klassisk stil, andre i frekke varianter med varierende grad av skallkontakt. I porteføljen er også chardonnay, gamay og sauvignon blanc viktige bidragsytere for et stadig større marked i både inn- og utland. Naturlig gjæring og lav svovling - stabile viner med sjel, fra Canadas kanskje mest progressive og spennende eiendom. Jomfruelig land i vinverdenens kanskje siste utmark? Christine Coletta, Steve Lornie og deres dyktige team har fremtiden foran seg.

Haywire Gamay Noir 2016 (259,00).

 

BLUE MOUNTAIN WINERY 

I Okanagan Valleys relativt unge vinindustri, er familiedrevne Blue Mountain å regne for en av dalens tradisjonsbærere. Ian og Jane startet det hele i 1971, og i dag er det sønnen Matt (vinmakeren) og datteren Christie (sommelieren som tar seg av salg og markedsføring) som har tatt over ansvaret.

De etterspurte vinene deres er i stor grad utsolgte i det øyeblikket de lanseres. Stilretningen er klassisk, og eksepsjonelt terroir får ''skylda'' for suksessen til vinene laget på druer vi kjenner fra Burgund - pinot noir, chardonnay og gamay. All frukt kommer fra gårdens egen vinmarker, som sammen med bratte fjell, vakkert omkranser kjelleren beliggende ved innsjøen Vaseux Lake. Frem til 1991 solgte de all frukt til større produsenter i området, men de siste 25 årene har de produsert under egen etikett. Bærekraftige prinsipper praktiseres i deres vinmarker på om lag 30 hektar.

Gold Label Brut (249,00) og Pinot Noir 2015 (289,00).

PS! Savner du Gamay og Chardonnay fra Blue Mountain? Fortvil ikke, de kommer de også. Men ikke før til våren.