Din vinliste er tom.

Søk produkt

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
		stdClass Object
(
    [id] => 291
    [asset_id] => 373
    [title] => Endelig en "Chianti" på boks!
    [alias] => endelig-en-chianti-pa-boks
    [introtext] => 

Det er lov å spørre seg – trenger markedet, og vi, egentlig en ny boksvin?

Ja, Vi mener jo i grunnen det, men kun dersom noen grunnleggende elementer er på plass - og er disse elementene ikke på plass, er det like greit å la være! 

Så hva er disse elementene da?

Trommehvirvel...

[fulltext] =>

√ Druetypisitet - vinen skal smake av råvaren den er laget av
√ Stedsegenhet - vinen skal smake av hvor den kommer fra
√ Et rent og naturlig uttrykk -  naturlig gjærete sunne, friske druer, uten tilsatt sukker. Oppvokst i et naturlig og bærekraftig miljø (en sunn kropp i et sunt legeme, som det ville blitt kalt hadde vinen vært et menneske)

Kort og godt – matvennlig vin laget av gode folk, fra sunne druer og med en naturlig tilnærming.
Denne viner besvarer alle punktene ovenfor, til laud. Så derfor - du finner den i faghandelen fra januar 2019:

Dievole Le Due Arbie Toscana 2017
varenummer: 10630706
pris: 449,90

__________________

For den faktahungrige:

• Vitikultur => Hovedvekt på tradisjonelle lokale druesorter som sangiovese, canaiolo og colorino, iblandet en dæsj merlot for å gi litt farge, fylde og sist men ikke minst balansere de ellers ganske så friske syrlige og noe magre lokale druene 
• Druematerialet kommer utelukkende fra eiendommen, fra den nordvestlige delen av Castelnuovo Bardenga i Chianti Classico, og er dyrket frem økologisk. Vinmarkene ligger fra 300 til 420 moh, og jordsmonnet domineres av leirholdig kalkstein (alberese)

• Vinifikasjon => Naturlig gjæret. All vinifikasjon og lagring er utelukkende på betongtanker, for å unngå påvirkning fra eikefat 
• Vinen tappes kun i mindre partier om gangen (2500 stk), for å sikre ferskest mulig vin i markedet. Dersom etterspørselen øker vil de bare tappe hyppigere 
__________________

OM DIEVOLE

Med historie tilbake til 1090, 10.mai for å være helt presis, er Dievole definitivt å regne som en klassisk eiendom i Toscana. Og med nye, ambisiøse eiere de siste årene - ser fremtiden både lys og bærekraftig ut.

Gården spenner over et areal på om lag 400 hektar innenfor Chianti Classico-området, omkring 12km nord for Siena. Majoriteten av de ondulerte vinmarkene er høytliggende (300-450 moh). Vin og olivenolje har vært produsert i snart 1000 år på denne unike eiendommen. I dag er om lag 80 hektar plantet med vin, hvorav 55 hektar i produksjon - inndelt i de 16 originale parsellene fra slutten av 1000-tallet. Hver parsell er sitt eget univers - med unikt mikroklima, jordsmonn og soleksponering. Kalkholdig jordsmonn dominerer, i tillegg til leire, sand og kalkrik leirstein ('marl').

Mesteparten av gården er naturlig nok plantet med den lokale druen sangiovese, men andre tradisjonelle druer som canaiolo, ciliegiolo og colorino. I tillegg til de hvite trebbiano og malvasia i San Colombano. I kjelleren kombineres moderne ståltanker med både store slavonske (80hl) og franske (40hl) eikefat. Dievoles visjon er like enkel på papiret som den er krevende å etterleve - å produsere klassisk og karakteristisk Chianti Classico. På en bærekraftig måte.

Øvrige viner fra Dievole.

Dievole Le Due Arbie Organic Toscana

[state] => 1 [catid] => 34 [created] => 2019-01-30 10:57:46 [created_by] => 482 [created_by_alias] => [modified] => 2019-02-05 15:52:13 [modified_by] => 482 [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [publish_up] => 2019-01-22 11:23:28 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [images] => {"image_intro":"images\/nyheter\/diverse_flaskebilder\/Dievole_Le_Due_Arbie_Organic_Toscana_3.jpg","float_intro":"","image_intro_alt":"","image_intro_caption":"","image_fulltext":"","float_fulltext":"","image_fulltext_alt":"","image_fulltext_caption":""} [urls] => {"urla":false,"urlatext":"","targeta":"","urlb":false,"urlbtext":"","targetb":"","urlc":false,"urlctext":"","targetc":""} [attribs] => {"article_layout":"","show_title":"","link_titles":"","show_tags":"","show_intro":"","info_block_position":"","info_block_show_title":"","show_category":"","link_category":"","show_parent_category":"","link_parent_category":"","show_associations":"","show_author":"","link_author":"","show_create_date":"","show_modify_date":"","show_publish_date":"","show_item_navigation":"","show_icons":"","show_print_icon":"","show_email_icon":"","show_vote":"","show_hits":"","show_noauth":"","urls_position":"","alternative_readmore":"","article_page_title":"","show_publishing_options":"","show_article_options":"","show_urls_images_backend":"","show_urls_images_frontend":""} [version] => 23 [ordering] => 0 [metakey] => chianti på boks, økologisk, rødvin, Toscana, Dievole [metadesc] => Endelig en "Chianti" på boks! Økologisk atpåtil. [access] => 1 [hits] => 100 [metadata] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [robots] => [author] => [rights] => [xreference] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [featured] => 1 [language] => * [xreference] => [category_title] => Produktnytt [category_alias] => produktnytt [category_access] => 1 [author] => Gunnar Skoglund [parent_title] => Nyheter [parent_id] => 42 [parent_route] => nyheter [parent_alias] => nyheter [rating] => [rating_count] => [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [article_layout] => _:default [show_title] => 1 [link_titles] => 0 [show_intro] => 1 [info_block_position] => 0 [show_category] => 0 [link_category] => 0 [show_parent_category] => 0 [link_parent_category] => 0 [show_author] => 0 [link_author] => 0 [show_create_date] => 0 [show_modify_date] => 0 [show_publish_date] => 0 [show_item_navigation] => 0 [show_vote] => 0 [show_readmore] => 0 [show_readmore_title] => 0 [readmore_limit] => 100 [show_tags] => 1 [show_icons] => 0 [show_print_icon] => 0 [show_email_icon] => 0 [show_hits] => 0 [show_noauth] => 0 [urls_position] => 0 [show_publishing_options] => 1 [show_article_options] => 1 [save_history] => 0 [history_limit] => 10 [show_urls_images_frontend] => 0 [show_urls_images_backend] => 1 [targeta] => 0 [targetb] => 0 [targetc] => 0 [float_intro] => right [float_fulltext] => right [category_layout] => _:blog [show_category_heading_title_text] => 0 [show_category_title] => 0 [show_description] => 0 [show_description_image] => 0 [maxLevel] => -1 [show_empty_categories] => 0 [show_no_articles] => 0 [show_subcat_desc] => 0 [show_cat_num_articles] => 0 [show_cat_tags] => 1 [show_base_description] => 1 [maxLevelcat] => -1 [show_empty_categories_cat] => 0 [show_subcat_desc_cat] => 1 [show_cat_num_articles_cat] => 1 [num_leading_articles] => 100 [num_intro_articles] => 0 [num_columns] => 1 [num_links] => 0 [multi_column_order] => 0 [show_subcategory_content] => -1 [show_pagination_limit] => 1 [filter_field] => hide [show_headings] => 1 [list_show_date] => 0 [date_format] => [list_show_hits] => 1 [list_show_author] => 1 [orderby_pri] => none [orderby_sec] => rdate [order_date] => created [show_pagination] => 1 [show_pagination_results] => 1 [show_featured] => show [show_feed_link] => 0 [feed_summary] => 0 [feed_show_readmore] => 0 [show_page_heading] => 0 [layout_type] => blog [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [secure] => 0 [page_title] => Nyheter [page_description] => test [page_rights] => [robots] => [access-view] => 1 ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [tagLayout] => Joomla\CMS\Layout\FileLayout Object ( [layoutId:protected] => joomla.content.tags [basePath:protected] => [fullPath:protected] => [includePaths:protected] => Array ( ) [options:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [component] => com_content [client] => 0 ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [data:protected] => Array ( ) [debugMessages:protected] => Array ( ) ) [slug] => 291:endelig-en-chianti-pa-boks [catslug] => 34:produktnytt [parent_slug] => 42:nyheter [readmore_link] => /nyheter/34-produktnytt/291-endelig-en-chianti-pa-boks [text] =>

Det er lov å spørre seg – trenger markedet, og vi, egentlig en ny boksvin?

Ja, Vi mener jo i grunnen det, men kun dersom noen grunnleggende elementer er på plass - og er disse elementene ikke på plass, er det like greit å la være! 

Så hva er disse elementene da?

Trommehvirvel...

√ Druetypisitet - vinen skal smake av råvaren den er laget av
√ Stedsegenhet - vinen skal smake av hvor den kommer fra
√ Et rent og naturlig uttrykk -  naturlig gjærete sunne, friske druer, uten tilsatt sukker. Oppvokst i et naturlig og bærekraftig miljø (en sunn kropp i et sunt legeme, som det ville blitt kalt hadde vinen vært et menneske)

Kort og godt – matvennlig vin laget av gode folk, fra sunne druer og med en naturlig tilnærming.
Denne viner besvarer alle punktene ovenfor, til laud. Så derfor - du finner den i faghandelen fra januar 2019:

Dievole Le Due Arbie Toscana 2017
varenummer: 10630706
pris: 449,90

__________________

For den faktahungrige:

• Vitikultur => Hovedvekt på tradisjonelle lokale druesorter som sangiovese, canaiolo og colorino, iblandet en dæsj merlot for å gi litt farge, fylde og sist men ikke minst balansere de ellers ganske så friske syrlige og noe magre lokale druene 
• Druematerialet kommer utelukkende fra eiendommen, fra den nordvestlige delen av Castelnuovo Bardenga i Chianti Classico, og er dyrket frem økologisk. Vinmarkene ligger fra 300 til 420 moh, og jordsmonnet domineres av leirholdig kalkstein (alberese)

• Vinifikasjon => Naturlig gjæret. All vinifikasjon og lagring er utelukkende på betongtanker, for å unngå påvirkning fra eikefat 
• Vinen tappes kun i mindre partier om gangen (2500 stk), for å sikre ferskest mulig vin i markedet. Dersom etterspørselen øker vil de bare tappe hyppigere 
__________________

OM DIEVOLE

Med historie tilbake til 1090, 10.mai for å være helt presis, er Dievole definitivt å regne som en klassisk eiendom i Toscana. Og med nye, ambisiøse eiere de siste årene - ser fremtiden både lys og bærekraftig ut.

Gården spenner over et areal på om lag 400 hektar innenfor Chianti Classico-området, omkring 12km nord for Siena. Majoriteten av de ondulerte vinmarkene er høytliggende (300-450 moh). Vin og olivenolje har vært produsert i snart 1000 år på denne unike eiendommen. I dag er om lag 80 hektar plantet med vin, hvorav 55 hektar i produksjon - inndelt i de 16 originale parsellene fra slutten av 1000-tallet. Hver parsell er sitt eget univers - med unikt mikroklima, jordsmonn og soleksponering. Kalkholdig jordsmonn dominerer, i tillegg til leire, sand og kalkrik leirstein ('marl').

Mesteparten av gården er naturlig nok plantet med den lokale druen sangiovese, men andre tradisjonelle druer som canaiolo, ciliegiolo og colorino. I tillegg til de hvite trebbiano og malvasia i San Colombano. I kjelleren kombineres moderne ståltanker med både store slavonske (80hl) og franske (40hl) eikefat. Dievoles visjon er like enkel på papiret som den er krevende å etterleve - å produsere klassisk og karakteristisk Chianti Classico. På en bærekraftig måte.

Øvrige viner fra Dievole.

Dievole Le Due Arbie Organic Toscana

[tags] => Joomla\CMS\Helper\TagsHelper Object ( [tagsChanged:protected] => [replaceTags:protected] => [typeAlias] => [itemTags] => Array ( ) ) [jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [afterDisplayTitle] => [beforeDisplayContent] => [afterDisplayContent] => ) )

Det er lov å spørre seg – trenger markedet, og vi, egentlig en ny boksvin?

Ja, Vi mener jo i grunnen det, men kun dersom noen grunnleggende elementer er på plass - og er disse elementene ikke på plass, er det like greit å la være! 

Så hva er disse elementene da?

Trommehvirvel...

√ Druetypisitet - vinen skal smake av råvaren den er laget av
√ Stedsegenhet - vinen skal smake av hvor den kommer fra
√ Et rent og naturlig uttrykk -  naturlig gjærete sunne, friske druer, uten tilsatt sukker. Oppvokst i et naturlig og bærekraftig miljø (en sunn kropp i et sunt legeme, som det ville blitt kalt hadde vinen vært et menneske)

Kort og godt – matvennlig vin laget av gode folk, fra sunne druer og med en naturlig tilnærming.
Denne viner besvarer alle punktene ovenfor, til laud. Så derfor - du finner den i faghandelen fra januar 2019:

Dievole Le Due Arbie Toscana 2017
varenummer: 10630706
pris: 449,90

__________________

For den faktahungrige:

• Vitikultur => Hovedvekt på tradisjonelle lokale druesorter som sangiovese, canaiolo og colorino, iblandet en dæsj merlot for å gi litt farge, fylde og sist men ikke minst balansere de ellers ganske så friske syrlige og noe magre lokale druene 
• Druematerialet kommer utelukkende fra eiendommen, fra den nordvestlige delen av Castelnuovo Bardenga i Chianti Classico, og er dyrket frem økologisk. Vinmarkene ligger fra 300 til 420 moh, og jordsmonnet domineres av leirholdig kalkstein (alberese)

• Vinifikasjon => Naturlig gjæret. All vinifikasjon og lagring er utelukkende på betongtanker, for å unngå påvirkning fra eikefat 
• Vinen tappes kun i mindre partier om gangen (2500 stk), for å sikre ferskest mulig vin i markedet. Dersom etterspørselen øker vil de bare tappe hyppigere 
__________________

OM DIEVOLE

Med historie tilbake til 1090, 10.mai for å være helt presis, er Dievole definitivt å regne som en klassisk eiendom i Toscana. Og med nye, ambisiøse eiere de siste årene - ser fremtiden både lys og bærekraftig ut.

Gården spenner over et areal på om lag 400 hektar innenfor Chianti Classico-området, omkring 12km nord for Siena. Majoriteten av de ondulerte vinmarkene er høytliggende (300-450 moh). Vin og olivenolje har vært produsert i snart 1000 år på denne unike eiendommen. I dag er om lag 80 hektar plantet med vin, hvorav 55 hektar i produksjon - inndelt i de 16 originale parsellene fra slutten av 1000-tallet. Hver parsell er sitt eget univers - med unikt mikroklima, jordsmonn og soleksponering. Kalkholdig jordsmonn dominerer, i tillegg til leire, sand og kalkrik leirstein ('marl').

Mesteparten av gården er naturlig nok plantet med den lokale druen sangiovese, men andre tradisjonelle druer som canaiolo, ciliegiolo og colorino. I tillegg til de hvite trebbiano og malvasia i San Colombano. I kjelleren kombineres moderne ståltanker med både store slavonske (80hl) og franske (40hl) eikefat. Dievoles visjon er like enkel på papiret som den er krevende å etterleve - å produsere klassisk og karakteristisk Chianti Classico. På en bærekraftig måte.

Øvrige viner fra Dievole.

Dievole Le Due Arbie Organic Toscana