Din vinliste er tom.

Søk produkt

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
		stdClass Object
(
    [id] => 225
    [asset_id] => 295
    [title] => Møt oss på Oslo Vinfestival!
    [alias] => plenty-muligheter-for-a-smake-snasne-viner-under-oslo-vinfestival
    [introtext] => 

Første helgen i februar (3.-5.) har du en unik mulighet til å oppleve en parade av flotte viner og spennende mat- og vinkombinasjoner under Oslo Vinfestival 2017!

Vi i Vinarius stiller både på vinmessen på Smakstorget, samt inviterer til en rekke spennende Winemakers Dinner både fredag og lørdag. Sees vi?

[fulltext] =>

______________

SMAKSTORGET 
– ET UNIKT OPPLEVELSESSENTER FOR SANSENE

Kom og smak snasen vin med oss, på standen vår på Smakstorget:

Tid: fredag (16:00-20:00) og/eller lørdag (15:00-20:00).

Vi har med vin i alle prisklasser, stilretninger og formater, fra navn som Huber-Verdereau (Burgund, Frankrike), Sattlerhof (Steiermark, Østerrike), Dominio do Bibei (Galicia, Spania), Catena (Mendoza, Argentina), Dr. Loosen (Mosel, Tyskland) og Barone Ricasoli (Toscana, Italia).

Mer info om Smakstorget, fra arrangørene. Her kan du også reservere plass hvis ønskelig (PS! Også mulig å kjøpe billett i døren).

______________ 

WINEMAKERS DINNER 
– med Thiebault Huber-Verdereau, sommelieren fra Alsace som i 1994 overtok sin morfars vinmarker i Volnay og Pommard, og ble vinbonde i stedet.

Sted: Mr. Bay, Tjuvholmen.

Tid: Lørdag 4.februar, kl. 19:00.

Påmelding: post@mrbay.no.

Mer info om middagen - meny, pris, etc.

______________

WINEMAKERS DINNER 
– med Alexander Sattler fra Sattlerhof. En helaften med sauvignon blanc fra aller øverste hylle og smaskens sjømat!

Sted: Tjuvholmen Sjømagasin, Tjuvholmen.

Tid: Lørdag 4.februar, kl. 18:00.

Påmelding: tjuvholmen@sjomagasinet.no.

Mer info om middagen - meny, pris, etc.

______________

TEMAMIDDAG
– Bli med på en reise i spennende smaker fra hele verden med nøye tilpassede viner fra vært nærmeste vinland, Tyskland.

Sted: ASIA, Aker Brygge.

Tid: Fredag 3.februar, kl. 19:00.

Påmelding: Booking@asiaakerbrygge.no, eller på telefon 23 11 54 60. 

Mer info om middagen - meny, pris, etc.

[state] => 1 [catid] => 35 [created] => 2017-01-24 12:44:53 [created_by] => 482 [created_by_alias] => [modified] => 2017-02-06 07:14:45 [modified_by] => 482 [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [publish_up] => 2017-01-24 15:46:22 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [images] => {"image_intro":"images\/nyheter\/20170125_oslovinfest\/smaksreise_3.JPG","float_intro":"","image_intro_alt":"","image_intro_caption":"","image_fulltext":"","float_fulltext":"","image_fulltext_alt":"","image_fulltext_caption":""} [urls] => {"urla":false,"urlatext":"","targeta":"","urlb":false,"urlbtext":"","targetb":"","urlc":false,"urlctext":"","targetc":""} [attribs] => {"show_title":"","link_titles":"","show_tags":"","show_intro":"","info_block_position":"","info_block_show_title":"","show_category":"","link_category":"","show_parent_category":"","link_parent_category":"","show_author":"","link_author":"","show_create_date":"","show_modify_date":"","show_publish_date":"","show_item_navigation":"","show_icons":"","show_print_icon":"","show_email_icon":"","show_vote":"","show_hits":"","show_noauth":"","urls_position":"","alternative_readmore":"","article_layout":"","show_publishing_options":"","show_article_options":"","show_urls_images_backend":"","show_urls_images_frontend":""} [version] => 26 [ordering] => 10 [metakey] => [metadesc] => [access] => 1 [hits] => 535 [metadata] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [robots] => [author] => [rights] => [xreference] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [featured] => 0 [language] => * [xreference] => [category_title] => Arrangementer [category_alias] => arrangementer [category_access] => 1 [author] => Gunnar Skoglund [parent_title] => Nyheter [parent_id] => 42 [parent_route] => nyheter [parent_alias] => nyheter [rating] => [rating_count] => [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [article_layout] => _:default [show_title] => 1 [link_titles] => 0 [show_intro] => 1 [info_block_position] => 0 [show_category] => 0 [link_category] => 0 [show_parent_category] => 0 [link_parent_category] => 0 [show_author] => 0 [link_author] => 0 [show_create_date] => 0 [show_modify_date] => 0 [show_publish_date] => 0 [show_item_navigation] => 0 [show_vote] => 0 [show_readmore] => 0 [show_readmore_title] => 0 [readmore_limit] => 100 [show_tags] => 1 [show_icons] => 0 [show_print_icon] => 0 [show_email_icon] => 0 [show_hits] => 0 [show_noauth] => 0 [urls_position] => 0 [show_publishing_options] => 1 [show_article_options] => 1 [save_history] => 0 [history_limit] => 10 [show_urls_images_frontend] => 0 [show_urls_images_backend] => 1 [targeta] => 0 [targetb] => 0 [targetc] => 0 [float_intro] => right [float_fulltext] => right [category_layout] => _:blog [show_category_heading_title_text] => 0 [show_category_title] => 0 [show_description] => 0 [show_description_image] => 0 [maxLevel] => -1 [show_empty_categories] => 0 [show_no_articles] => 0 [show_subcat_desc] => 0 [show_cat_num_articles] => 0 [show_cat_tags] => 1 [show_base_description] => 1 [maxLevelcat] => -1 [show_empty_categories_cat] => 0 [show_subcat_desc_cat] => 1 [show_cat_num_articles_cat] => 1 [num_leading_articles] => 100 [num_intro_articles] => 0 [num_columns] => 1 [num_links] => 0 [multi_column_order] => 0 [show_subcategory_content] => -1 [show_pagination_limit] => 1 [filter_field] => hide [show_headings] => 1 [list_show_date] => 0 [date_format] => [list_show_hits] => 1 [list_show_author] => 1 [orderby_pri] => none [orderby_sec] => rdate [order_date] => created [show_pagination] => 1 [show_pagination_results] => 1 [show_featured] => show [show_feed_link] => 0 [feed_summary] => 0 [feed_show_readmore] => 0 [show_page_heading] => 0 [layout_type] => blog [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [secure] => 0 [page_title] => Nyheter [page_description] => test [page_rights] => [robots] => [access-view] => 1 ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [tagLayout] => Joomla\CMS\Layout\FileLayout Object ( [layoutId:protected] => joomla.content.tags [basePath:protected] => [fullPath:protected] => [includePaths:protected] => Array ( ) [options:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [component] => com_content [client] => 0 ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [data:protected] => Array ( ) [debugMessages:protected] => Array ( ) ) [slug] => 225:plenty-muligheter-for-a-smake-snasne-viner-under-oslo-vinfestival [catslug] => 35:arrangementer [parent_slug] => 42:nyheter [readmore_link] => /nyheter/35-arrangementer/225-plenty-muligheter-for-a-smake-snasne-viner-under-oslo-vinfestival [text] =>

Første helgen i februar (3.-5.) har du en unik mulighet til å oppleve en parade av flotte viner og spennende mat- og vinkombinasjoner under Oslo Vinfestival 2017!

Vi i Vinarius stiller både på vinmessen på Smakstorget, samt inviterer til en rekke spennende Winemakers Dinner både fredag og lørdag. Sees vi?

______________

SMAKSTORGET 
– ET UNIKT OPPLEVELSESSENTER FOR SANSENE

Kom og smak snasen vin med oss, på standen vår på Smakstorget:

Tid: fredag (16:00-20:00) og/eller lørdag (15:00-20:00).

Vi har med vin i alle prisklasser, stilretninger og formater, fra navn som Huber-Verdereau (Burgund, Frankrike), Sattlerhof (Steiermark, Østerrike), Dominio do Bibei (Galicia, Spania), Catena (Mendoza, Argentina), Dr. Loosen (Mosel, Tyskland) og Barone Ricasoli (Toscana, Italia).

Mer info om Smakstorget, fra arrangørene. Her kan du også reservere plass hvis ønskelig (PS! Også mulig å kjøpe billett i døren).

______________ 

WINEMAKERS DINNER 
– med Thiebault Huber-Verdereau, sommelieren fra Alsace som i 1994 overtok sin morfars vinmarker i Volnay og Pommard, og ble vinbonde i stedet.

Sted: Mr. Bay, Tjuvholmen.

Tid: Lørdag 4.februar, kl. 19:00.

Påmelding: post@mrbay.no.

Mer info om middagen - meny, pris, etc.

______________

WINEMAKERS DINNER 
– med Alexander Sattler fra Sattlerhof. En helaften med sauvignon blanc fra aller øverste hylle og smaskens sjømat!

Sted: Tjuvholmen Sjømagasin, Tjuvholmen.

Tid: Lørdag 4.februar, kl. 18:00.

Påmelding: tjuvholmen@sjomagasinet.no.

Mer info om middagen - meny, pris, etc.

______________

TEMAMIDDAG
– Bli med på en reise i spennende smaker fra hele verden med nøye tilpassede viner fra vært nærmeste vinland, Tyskland.

Sted: ASIA, Aker Brygge.

Tid: Fredag 3.februar, kl. 19:00.

Påmelding: Booking@asiaakerbrygge.no, eller på telefon 23 11 54 60. 

Mer info om middagen - meny, pris, etc.

[tags] => Joomla\CMS\Helper\TagsHelper Object ( [tagsChanged:protected] => [replaceTags:protected] => [typeAlias] => [itemTags] => Array ( ) ) [jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [afterDisplayTitle] => [beforeDisplayContent] => [afterDisplayContent] => ) )

Første helgen i februar (3.-5.) har du en unik mulighet til å oppleve en parade av flotte viner og spennende mat- og vinkombinasjoner under Oslo Vinfestival 2017!

Vi i Vinarius stiller både på vinmessen på Smakstorget, samt inviterer til en rekke spennende Winemakers Dinner både fredag og lørdag. Sees vi?

______________

SMAKSTORGET 
– ET UNIKT OPPLEVELSESSENTER FOR SANSENE

Kom og smak snasen vin med oss, på standen vår på Smakstorget:

Tid: fredag (16:00-20:00) og/eller lørdag (15:00-20:00).

Vi har med vin i alle prisklasser, stilretninger og formater, fra navn som Huber-Verdereau (Burgund, Frankrike), Sattlerhof (Steiermark, Østerrike), Dominio do Bibei (Galicia, Spania), Catena (Mendoza, Argentina), Dr. Loosen (Mosel, Tyskland) og Barone Ricasoli (Toscana, Italia).

Mer info om Smakstorget, fra arrangørene. Her kan du også reservere plass hvis ønskelig (PS! Også mulig å kjøpe billett i døren).

______________ 

WINEMAKERS DINNER 
– med Thiebault Huber-Verdereau, sommelieren fra Alsace som i 1994 overtok sin morfars vinmarker i Volnay og Pommard, og ble vinbonde i stedet.

Sted: Mr. Bay, Tjuvholmen.

Tid: Lørdag 4.februar, kl. 19:00.

Påmelding: post@mrbay.no.

Mer info om middagen - meny, pris, etc.

______________

WINEMAKERS DINNER 
– med Alexander Sattler fra Sattlerhof. En helaften med sauvignon blanc fra aller øverste hylle og smaskens sjømat!

Sted: Tjuvholmen Sjømagasin, Tjuvholmen.

Tid: Lørdag 4.februar, kl. 18:00.

Påmelding: tjuvholmen@sjomagasinet.no.

Mer info om middagen - meny, pris, etc.

______________

TEMAMIDDAG
– Bli med på en reise i spennende smaker fra hele verden med nøye tilpassede viner fra vært nærmeste vinland, Tyskland.

Sted: ASIA, Aker Brygge.

Tid: Fredag 3.februar, kl. 19:00.

Påmelding: Booking@asiaakerbrygge.no, eller på telefon 23 11 54 60. 

Mer info om middagen - meny, pris, etc.