Din vinliste er tom.

Søk produkt

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
		stdClass Object
(
    [id] => 283
    [asset_id] => 363
    [title] => Toscana kommer til Bar Babylon og Tekehtopa torsdag 11. oktober - kommer du?
    [alias] => toscana-kommer-til-bar-babylon-og-tekehtopa-torsdag-11-oktober-kommer-du
    [introtext] => 

I god demokratisk ånd lar vi folket selv få velge hva de ønsker gjøre denne torsdagskvelden - vi legger imidlertid til rette for at du først kan smake en solid rekke toscansk vin på Bar Babylon, og deretter meske deg med en skreddersydd 4-retter med matchende viner hos Tekehtopa. Eller bare gjøre en av delene. Alt under et og samme tak på St. Olavsplass.  

[fulltext] =>

Med historie tilbake til 1090, 10.mai for å være helt presis, er Dievole definitivt å regne som en klassisk eiendom i Toscana. Og Olalla Lopez-Corona fra huset Dievole har tatt turen oppover for å fortelle mer om vinene, eiendommene, vinmarkene, m.m - og selvsagt tatt med seg vin fra Montalcino – Podere Brizio, Bolgheri – Tenuta Meraviglia, Chianti Classico – Dievole

(1) Åpen vinsmaking, Bar Babylon
kl. 18:00 – 19:30

Her kan du selv velge hva du vil smake – vi lager til et langbord, eller en buffet om du vil -  med alle vinene. Hvor vi også vil gjøre vårt ytterste for å fortelle deg alt og litt til av det du vil måtte ønske å vite om vinene:

Le Due Arbie Bianco 2016
Le Due Arbie Rosato 2017
Le Due Arbie Chianti Superiore 2016
Tenuta Meraviglia Vermentino 2017
Dievole Chianti Classico 2015
Dievole Novecento Chianti Classico Riserva 2015
Dievole Vin Santo Chianti Classico 2011
Podere Brizio Rosso di Montalcino 2015
Podere Brizio Brunello di Montalcino 2012


(2) Winemaker's Dinner, Tekehtopa
kl. 19:30 – 22:30

Når du har smakt litt vin og føler deg mer sulten, så er det bare å fortsette kvelden med en 4-retters meny med tilhørende 5 viner.

Frutti de mare
skalldyr og sjømat – det som er best og ferskt for dagen!
Tenuta Meraviglia Vermentino 2017
*
Coniglio con caponata
kanin og caponata
Dievole Chianti Classico 2015
*
Agnello con ragù di vegetali
Lam med grønnsaks ragu
Dievole Novecento Chianti Classico Riserva 2015 / Podere Brizio Brunello di Montalcino 2012
*
Semi-Freddo con mandorle tostate e pere
Semi-freddo med ristet mandler og pære
Dievole Vin Santo Chianti Classico 2011


Så lurer du kanskje på - hvordan melder jeg meg på denne herligheten.
Jo, som følger:

1) Åpen Vinsmaking Bar Babylon - Påmelding på mail til thomas@vinarius.no
(Husk å angi antall personer du ønsker å melde på.)

Pris: 150 kroner. NB! Begrenset antall plasser.

Torsdag 11.oktober, 18:00-19:30
Bar Babylon, St. Olavsplass 2, Oslo.

2) Winemakers Dinner Tekehtopa - Påmelding på mail til tekehtopa@gmail.com
(Husk å angi antall personer du ønsker å melde på.)

Torsdag 11.oktober, 19:30 – 22.30
Tekehtopa, St. Olavsplass 2, Oslo.

Pris: 595 kroner. NB! Begrenset antall plasser.

[state] => 1 [catid] => 35 [created] => 2018-09-14 05:38:50 [created_by] => 482 [created_by_alias] => [modified] => 2018-10-11 06:54:44 [modified_by] => 482 [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [publish_up] => 2018-10-02 10:51:20 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [images] => {"image_intro":"images\/nyheter\/20180216_dievole\/dievole-babylon-tekehtopa.jpg","float_intro":"","image_intro_alt":"","image_intro_caption":"","image_fulltext":"","float_fulltext":"","image_fulltext_alt":"","image_fulltext_caption":""} [urls] => {"urla":false,"urlatext":"","targeta":"","urlb":false,"urlbtext":"","targetb":"","urlc":false,"urlctext":"","targetc":""} [attribs] => {"article_layout":"","show_title":"","link_titles":"","show_tags":"","show_intro":"","info_block_position":"","info_block_show_title":"","show_category":"","link_category":"","show_parent_category":"","link_parent_category":"","show_associations":"","show_author":"","link_author":"","show_create_date":"","show_modify_date":"","show_publish_date":"","show_item_navigation":"","show_icons":"","show_print_icon":"","show_email_icon":"","show_vote":"","show_hits":"","show_noauth":"","urls_position":"","alternative_readmore":"","article_page_title":"","show_publishing_options":"","show_article_options":"","show_urls_images_backend":"","show_urls_images_frontend":""} [version] => 17 [ordering] => 2 [metakey] => vinsmaking i Oslo, Dievole, Master Class, Toscana, vinmiddag [metadesc] => Toscana kommer til Bar Babylon og Tekehtopa torsdag 11. oktober! Og du kan få velge om du "bare" ønsker vinsmaking, "bare" vinmiddag - eller går "all in" og sier ja takk, begge deler! [access] => 1 [hits] => 1619 [metadata] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [robots] => [author] => [rights] => [xreference] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [featured] => 1 [language] => * [xreference] => [category_title] => Arrangementer [category_alias] => arrangementer [category_access] => 1 [author] => Gunnar Skoglund [parent_title] => Nyheter [parent_id] => 42 [parent_route] => nyheter [parent_alias] => nyheter [rating] => [rating_count] => [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [article_layout] => _:default [show_title] => 1 [link_titles] => 0 [show_intro] => 1 [info_block_position] => 0 [show_category] => 0 [link_category] => 0 [show_parent_category] => 0 [link_parent_category] => 0 [show_author] => 0 [link_author] => 0 [show_create_date] => 0 [show_modify_date] => 0 [show_publish_date] => 0 [show_item_navigation] => 0 [show_vote] => 0 [show_readmore] => 0 [show_readmore_title] => 0 [readmore_limit] => 100 [show_tags] => 1 [show_icons] => 0 [show_print_icon] => 0 [show_email_icon] => 0 [show_hits] => 0 [show_noauth] => 0 [urls_position] => 0 [show_publishing_options] => 1 [show_article_options] => 1 [save_history] => 0 [history_limit] => 10 [show_urls_images_frontend] => 0 [show_urls_images_backend] => 1 [targeta] => 0 [targetb] => 0 [targetc] => 0 [float_intro] => right [float_fulltext] => right [category_layout] => _:blog [show_category_heading_title_text] => 0 [show_category_title] => 0 [show_description] => 0 [show_description_image] => 0 [maxLevel] => -1 [show_empty_categories] => 0 [show_no_articles] => 0 [show_subcat_desc] => 0 [show_cat_num_articles] => 0 [show_cat_tags] => 1 [show_base_description] => 1 [maxLevelcat] => -1 [show_empty_categories_cat] => 0 [show_subcat_desc_cat] => 1 [show_cat_num_articles_cat] => 1 [num_leading_articles] => 100 [num_intro_articles] => 0 [num_columns] => 1 [num_links] => 0 [multi_column_order] => 0 [show_subcategory_content] => -1 [show_pagination_limit] => 1 [filter_field] => hide [show_headings] => 1 [list_show_date] => 0 [date_format] => [list_show_hits] => 1 [list_show_author] => 1 [orderby_pri] => none [orderby_sec] => rdate [order_date] => created [show_pagination] => 1 [show_pagination_results] => 1 [show_featured] => show [show_feed_link] => 0 [feed_summary] => 0 [feed_show_readmore] => 0 [show_page_heading] => 0 [layout_type] => blog [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [secure] => 0 [page_title] => Nyheter [page_description] => test [page_rights] => [robots] => [access-view] => 1 ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [tagLayout] => Joomla\CMS\Layout\FileLayout Object ( [layoutId:protected] => joomla.content.tags [basePath:protected] => [fullPath:protected] => [includePaths:protected] => Array ( ) [options:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [component] => com_content [client] => 0 ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [data:protected] => Array ( ) [debugMessages:protected] => Array ( ) ) [slug] => 283:toscana-kommer-til-bar-babylon-og-tekehtopa-torsdag-11-oktober-kommer-du [catslug] => 35:arrangementer [parent_slug] => 42:nyheter [readmore_link] => /nyheter/35-arrangementer/283-toscana-kommer-til-bar-babylon-og-tekehtopa-torsdag-11-oktober-kommer-du [text] =>

I god demokratisk ånd lar vi folket selv få velge hva de ønsker gjøre denne torsdagskvelden - vi legger imidlertid til rette for at du først kan smake en solid rekke toscansk vin på Bar Babylon, og deretter meske deg med en skreddersydd 4-retter med matchende viner hos Tekehtopa. Eller bare gjøre en av delene. Alt under et og samme tak på St. Olavsplass.  

Med historie tilbake til 1090, 10.mai for å være helt presis, er Dievole definitivt å regne som en klassisk eiendom i Toscana. Og Olalla Lopez-Corona fra huset Dievole har tatt turen oppover for å fortelle mer om vinene, eiendommene, vinmarkene, m.m - og selvsagt tatt med seg vin fra Montalcino – Podere Brizio, Bolgheri – Tenuta Meraviglia, Chianti Classico – Dievole

(1) Åpen vinsmaking, Bar Babylon
kl. 18:00 – 19:30

Her kan du selv velge hva du vil smake – vi lager til et langbord, eller en buffet om du vil -  med alle vinene. Hvor vi også vil gjøre vårt ytterste for å fortelle deg alt og litt til av det du vil måtte ønske å vite om vinene:

Le Due Arbie Bianco 2016
Le Due Arbie Rosato 2017
Le Due Arbie Chianti Superiore 2016
Tenuta Meraviglia Vermentino 2017
Dievole Chianti Classico 2015
Dievole Novecento Chianti Classico Riserva 2015
Dievole Vin Santo Chianti Classico 2011
Podere Brizio Rosso di Montalcino 2015
Podere Brizio Brunello di Montalcino 2012


(2) Winemaker's Dinner, Tekehtopa
kl. 19:30 – 22:30

Når du har smakt litt vin og føler deg mer sulten, så er det bare å fortsette kvelden med en 4-retters meny med tilhørende 5 viner.

Frutti de mare
skalldyr og sjømat – det som er best og ferskt for dagen!
Tenuta Meraviglia Vermentino 2017
*
Coniglio con caponata
kanin og caponata
Dievole Chianti Classico 2015
*
Agnello con ragù di vegetali
Lam med grønnsaks ragu
Dievole Novecento Chianti Classico Riserva 2015 / Podere Brizio Brunello di Montalcino 2012
*
Semi-Freddo con mandorle tostate e pere
Semi-freddo med ristet mandler og pære
Dievole Vin Santo Chianti Classico 2011


Så lurer du kanskje på - hvordan melder jeg meg på denne herligheten.
Jo, som følger:

1) Åpen Vinsmaking Bar Babylon - Påmelding på mail til thomas@vinarius.no
(Husk å angi antall personer du ønsker å melde på.)

Pris: 150 kroner. NB! Begrenset antall plasser.

Torsdag 11.oktober, 18:00-19:30
Bar Babylon, St. Olavsplass 2, Oslo.

2) Winemakers Dinner Tekehtopa - Påmelding på mail til tekehtopa@gmail.com
(Husk å angi antall personer du ønsker å melde på.)

Torsdag 11.oktober, 19:30 – 22.30
Tekehtopa, St. Olavsplass 2, Oslo.

Pris: 595 kroner. NB! Begrenset antall plasser.

[tags] => Joomla\CMS\Helper\TagsHelper Object ( [tagsChanged:protected] => [replaceTags:protected] => [typeAlias] => [itemTags] => Array ( ) ) [jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [afterDisplayTitle] => [beforeDisplayContent] => [afterDisplayContent] => ) )

I god demokratisk ånd lar vi folket selv få velge hva de ønsker gjøre denne torsdagskvelden - vi legger imidlertid til rette for at du først kan smake en solid rekke toscansk vin på Bar Babylon, og deretter meske deg med en skreddersydd 4-retter med matchende viner hos Tekehtopa. Eller bare gjøre en av delene. Alt under et og samme tak på St. Olavsplass.  

Med historie tilbake til 1090, 10.mai for å være helt presis, er Dievole definitivt å regne som en klassisk eiendom i Toscana. Og Olalla Lopez-Corona fra huset Dievole har tatt turen oppover for å fortelle mer om vinene, eiendommene, vinmarkene, m.m - og selvsagt tatt med seg vin fra Montalcino – Podere Brizio, Bolgheri – Tenuta Meraviglia, Chianti Classico – Dievole

(1) Åpen vinsmaking, Bar Babylon
kl. 18:00 – 19:30

Her kan du selv velge hva du vil smake – vi lager til et langbord, eller en buffet om du vil -  med alle vinene. Hvor vi også vil gjøre vårt ytterste for å fortelle deg alt og litt til av det du vil måtte ønske å vite om vinene:

Le Due Arbie Bianco 2016
Le Due Arbie Rosato 2017
Le Due Arbie Chianti Superiore 2016
Tenuta Meraviglia Vermentino 2017
Dievole Chianti Classico 2015
Dievole Novecento Chianti Classico Riserva 2015
Dievole Vin Santo Chianti Classico 2011
Podere Brizio Rosso di Montalcino 2015
Podere Brizio Brunello di Montalcino 2012


(2) Winemaker's Dinner, Tekehtopa
kl. 19:30 – 22:30

Når du har smakt litt vin og føler deg mer sulten, så er det bare å fortsette kvelden med en 4-retters meny med tilhørende 5 viner.

Frutti de mare
skalldyr og sjømat – det som er best og ferskt for dagen!
Tenuta Meraviglia Vermentino 2017
*
Coniglio con caponata
kanin og caponata
Dievole Chianti Classico 2015
*
Agnello con ragù di vegetali
Lam med grønnsaks ragu
Dievole Novecento Chianti Classico Riserva 2015 / Podere Brizio Brunello di Montalcino 2012
*
Semi-Freddo con mandorle tostate e pere
Semi-freddo med ristet mandler og pære
Dievole Vin Santo Chianti Classico 2011


Så lurer du kanskje på - hvordan melder jeg meg på denne herligheten.
Jo, som følger:

1) Åpen Vinsmaking Bar Babylon - Påmelding på mail til thomas@vinarius.no
(Husk å angi antall personer du ønsker å melde på.)

Pris: 150 kroner. NB! Begrenset antall plasser.

Torsdag 11.oktober, 18:00-19:30
Bar Babylon, St. Olavsplass 2, Oslo.

2) Winemakers Dinner Tekehtopa - Påmelding på mail til tekehtopa@gmail.com
(Husk å angi antall personer du ønsker å melde på.)

Torsdag 11.oktober, 19:30 – 22.30
Tekehtopa, St. Olavsplass 2, Oslo.

Pris: 595 kroner. NB! Begrenset antall plasser.