Din vinliste er tom.

Søk produkt

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
		stdClass Object
(
    [id] => 288
    [asset_id] => 368
    [title] => Siste innspurt på smakefronten før jul!
    [alias] => siste-innspurt-pa-smakefronten-for-jul
    [introtext] => 

Nå folkens. Nå nærmer det seg faktisk. Tampen av året. Julebordssesong. Og alt det der.

Men før du/vi kobler helt av, så er vinvarselet faktisk fortsatt ganske så positivt - med spennende nye smaksopplevelser som nærmest står i kø for de som ønsker seg en pust i bakken og en liten avstikker fra julebordssesongen m.m.

Her finner du oversikten over stedene vi besøker i november og desember. Som vanlig - klikk på respektive linker for mer info:

[fulltext] =>

14. november, Bergen:
Ungarsk vin i særklasse! I Bergen! Sammen med Pievino inviterer vi til vinsmaking av et flott knippe flytende gull fra Tokaji-produsenten Disznókő. Fra vinhuset kommer drivkraften László Mészáros for å la deg ta del og lære mer om disse historiske vinskattene. Mer info og påmeldinger.

24. november, Oslo:
'Julens smakstrender' i regi av Aftenpostens A-kortet. Stor vinmesse. Påmelding og info.

29. november, Bergen:
Petnatt vol 2. Bergens egen naturvinmesse. Vår mann, Ivan, pakker vinkofferten med rene naturviner, velegnet til å friste både naturvinshipsterne og de mer skeptiske. "Noe spennende, noe morsomt, noe rart" kan garanteres, og kveldens høydepunkt finner du nesten garantert hos den høyrøstede blide karen under Vinarus-logoen. Påmelding og mer info her.

4. desember, Oslo:
VinterVin 2018 - vinmesse i regi av Kapital. Rødviner fra Bordeaux, Nord-Rhône og Nord-Italia (feks Barolo, Barbaresco, Amarone) i fokus. Påmelding og mer info.

XX. november/desember, Oslo:
Selve rosinen i pølsa kanskje? Vi sysler nemlig med å få på plass en førjulsgodbit i form av en eksklusiv liten vinmesse for Venner av Vinarius. Et førjulsarrangement befriende fritt fra utagerende juletema. Eksklusive vindråper derimot - det kan vi love.
Høres dette interessant ut?
Og ønsker du få en early bird-warning når vi åpner for bestilling av plasser?
Send oss i så fall en mail og fortell oss akkurat dette, slik at vi får registrert deg som early bird til denne smakingen. <-- NB! Dette er eneste mulighet til å benytte deg av tjuvstarten, og forutsetter at du er abonnent av våre nyhetsbrev.

PS! Er du ikke abonnent på nyhetsbrevet for Venner av Vinarius er det ikke for sent altså, alt du behøver å gjøre er å melde deg på her først. Deretter registrerer du deg som early bird-interessert, som beskrevet ovenfor.

______

Hvilken data samler vi inn, og hva bruker vi dette til?
Vår personvernerklæring finner du her.

[state] => 1 [catid] => 35 [created] => 2018-11-06 12:48:17 [created_by] => 482 [created_by_alias] => [modified] => 2018-11-06 13:40:34 [modified_by] => 482 [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [publish_up] => 2018-11-06 13:35:44 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [images] => {"image_intro":"images\/nyheter\/good_for_wine_v2.png","float_intro":"","image_intro_alt":"","image_intro_caption":"","image_fulltext":"","float_fulltext":"","image_fulltext_alt":"","image_fulltext_caption":""} [urls] => {"urla":false,"urlatext":"","targeta":"","urlb":false,"urlbtext":"","targetb":"","urlc":false,"urlctext":"","targetc":""} [attribs] => {"article_layout":"","show_title":"","link_titles":"","show_tags":"","show_intro":"","info_block_position":"","info_block_show_title":"","show_category":"","link_category":"","show_parent_category":"","link_parent_category":"","show_associations":"","show_author":"","link_author":"","show_create_date":"","show_modify_date":"","show_publish_date":"","show_item_navigation":"","show_icons":"","show_print_icon":"","show_email_icon":"","show_vote":"","show_hits":"","show_noauth":"","urls_position":"","alternative_readmore":"","article_page_title":"","show_publishing_options":"","show_article_options":"","show_urls_images_backend":"","show_urls_images_frontend":""} [version] => 7 [ordering] => 0 [metakey] => vinmesse, vinsmaking, venner av vinarius [metadesc] => Smakskalenderen er oppdatert - her er årets siste muligheter for hyggelige vinreiser i glasset! [access] => 1 [hits] => 165 [metadata] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [robots] => [author] => [rights] => [xreference] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [featured] => 1 [language] => * [xreference] => [category_title] => Arrangementer [category_alias] => arrangementer [category_access] => 1 [author] => Gunnar Skoglund [parent_title] => Nyheter [parent_id] => 42 [parent_route] => nyheter [parent_alias] => nyheter [rating] => [rating_count] => [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [article_layout] => _:default [show_title] => 1 [link_titles] => 0 [show_intro] => 1 [info_block_position] => 0 [show_category] => 0 [link_category] => 0 [show_parent_category] => 0 [link_parent_category] => 0 [show_author] => 0 [link_author] => 0 [show_create_date] => 0 [show_modify_date] => 0 [show_publish_date] => 0 [show_item_navigation] => 0 [show_vote] => 0 [show_readmore] => 0 [show_readmore_title] => 0 [readmore_limit] => 100 [show_tags] => 1 [show_icons] => 0 [show_print_icon] => 0 [show_email_icon] => 0 [show_hits] => 0 [show_noauth] => 0 [urls_position] => 0 [show_publishing_options] => 1 [show_article_options] => 1 [save_history] => 0 [history_limit] => 10 [show_urls_images_frontend] => 0 [show_urls_images_backend] => 1 [targeta] => 0 [targetb] => 0 [targetc] => 0 [float_intro] => right [float_fulltext] => right [category_layout] => _:blog [show_category_heading_title_text] => 0 [show_category_title] => 0 [show_description] => 0 [show_description_image] => 0 [maxLevel] => -1 [show_empty_categories] => 0 [show_no_articles] => 0 [show_subcat_desc] => 0 [show_cat_num_articles] => 0 [show_cat_tags] => 1 [show_base_description] => 1 [maxLevelcat] => -1 [show_empty_categories_cat] => 0 [show_subcat_desc_cat] => 1 [show_cat_num_articles_cat] => 1 [num_leading_articles] => 100 [num_intro_articles] => 0 [num_columns] => 1 [num_links] => 0 [multi_column_order] => 0 [show_subcategory_content] => -1 [show_pagination_limit] => 1 [filter_field] => hide [show_headings] => 1 [list_show_date] => 0 [date_format] => [list_show_hits] => 1 [list_show_author] => 1 [orderby_pri] => none [orderby_sec] => rdate [order_date] => created [show_pagination] => 1 [show_pagination_results] => 1 [show_featured] => show [show_feed_link] => 0 [feed_summary] => 0 [feed_show_readmore] => 0 [show_page_heading] => 0 [layout_type] => blog [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [secure] => 0 [page_title] => Nyheter [page_description] => test [page_rights] => [robots] => [access-view] => 1 ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [tagLayout] => Joomla\CMS\Layout\FileLayout Object ( [layoutId:protected] => joomla.content.tags [basePath:protected] => [fullPath:protected] => [includePaths:protected] => Array ( ) [options:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [component] => com_content [client] => 0 ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [data:protected] => Array ( ) [debugMessages:protected] => Array ( ) ) [slug] => 288:siste-innspurt-pa-smakefronten-for-jul [catslug] => 35:arrangementer [parent_slug] => 42:nyheter [readmore_link] => /nyheter/35-arrangementer/288-siste-innspurt-pa-smakefronten-for-jul [text] =>

Nå folkens. Nå nærmer det seg faktisk. Tampen av året. Julebordssesong. Og alt det der.

Men før du/vi kobler helt av, så er vinvarselet faktisk fortsatt ganske så positivt - med spennende nye smaksopplevelser som nærmest står i kø for de som ønsker seg en pust i bakken og en liten avstikker fra julebordssesongen m.m.

Her finner du oversikten over stedene vi besøker i november og desember. Som vanlig - klikk på respektive linker for mer info:

14. november, Bergen:
Ungarsk vin i særklasse! I Bergen! Sammen med Pievino inviterer vi til vinsmaking av et flott knippe flytende gull fra Tokaji-produsenten Disznókő. Fra vinhuset kommer drivkraften László Mészáros for å la deg ta del og lære mer om disse historiske vinskattene. Mer info og påmeldinger.

24. november, Oslo:
'Julens smakstrender' i regi av Aftenpostens A-kortet. Stor vinmesse. Påmelding og info.

29. november, Bergen:
Petnatt vol 2. Bergens egen naturvinmesse. Vår mann, Ivan, pakker vinkofferten med rene naturviner, velegnet til å friste både naturvinshipsterne og de mer skeptiske. "Noe spennende, noe morsomt, noe rart" kan garanteres, og kveldens høydepunkt finner du nesten garantert hos den høyrøstede blide karen under Vinarus-logoen. Påmelding og mer info her.

4. desember, Oslo:
VinterVin 2018 - vinmesse i regi av Kapital. Rødviner fra Bordeaux, Nord-Rhône og Nord-Italia (feks Barolo, Barbaresco, Amarone) i fokus. Påmelding og mer info.

XX. november/desember, Oslo:
Selve rosinen i pølsa kanskje? Vi sysler nemlig med å få på plass en førjulsgodbit i form av en eksklusiv liten vinmesse for Venner av Vinarius. Et førjulsarrangement befriende fritt fra utagerende juletema. Eksklusive vindråper derimot - det kan vi love.
Høres dette interessant ut?
Og ønsker du få en early bird-warning når vi åpner for bestilling av plasser?
Send oss i så fall en mail og fortell oss akkurat dette, slik at vi får registrert deg som early bird til denne smakingen. <-- NB! Dette er eneste mulighet til å benytte deg av tjuvstarten, og forutsetter at du er abonnent av våre nyhetsbrev.

PS! Er du ikke abonnent på nyhetsbrevet for Venner av Vinarius er det ikke for sent altså, alt du behøver å gjøre er å melde deg på her først. Deretter registrerer du deg som early bird-interessert, som beskrevet ovenfor.

______

Hvilken data samler vi inn, og hva bruker vi dette til?
Vår personvernerklæring finner du her.

[tags] => Joomla\CMS\Helper\TagsHelper Object ( [tagsChanged:protected] => [replaceTags:protected] => [typeAlias] => [itemTags] => Array ( ) ) [jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [afterDisplayTitle] => [beforeDisplayContent] => [afterDisplayContent] => ) )

Nå folkens. Nå nærmer det seg faktisk. Tampen av året. Julebordssesong. Og alt det der.

Men før du/vi kobler helt av, så er vinvarselet faktisk fortsatt ganske så positivt - med spennende nye smaksopplevelser som nærmest står i kø for de som ønsker seg en pust i bakken og en liten avstikker fra julebordssesongen m.m.

Her finner du oversikten over stedene vi besøker i november og desember. Som vanlig - klikk på respektive linker for mer info:

14. november, Bergen:
Ungarsk vin i særklasse! I Bergen! Sammen med Pievino inviterer vi til vinsmaking av et flott knippe flytende gull fra Tokaji-produsenten Disznókő. Fra vinhuset kommer drivkraften László Mészáros for å la deg ta del og lære mer om disse historiske vinskattene. Mer info og påmeldinger.

24. november, Oslo:
'Julens smakstrender' i regi av Aftenpostens A-kortet. Stor vinmesse. Påmelding og info.

29. november, Bergen:
Petnatt vol 2. Bergens egen naturvinmesse. Vår mann, Ivan, pakker vinkofferten med rene naturviner, velegnet til å friste både naturvinshipsterne og de mer skeptiske. "Noe spennende, noe morsomt, noe rart" kan garanteres, og kveldens høydepunkt finner du nesten garantert hos den høyrøstede blide karen under Vinarus-logoen. Påmelding og mer info her.

4. desember, Oslo:
VinterVin 2018 - vinmesse i regi av Kapital. Rødviner fra Bordeaux, Nord-Rhône og Nord-Italia (feks Barolo, Barbaresco, Amarone) i fokus. Påmelding og mer info.

XX. november/desember, Oslo:
Selve rosinen i pølsa kanskje? Vi sysler nemlig med å få på plass en førjulsgodbit i form av en eksklusiv liten vinmesse for Venner av Vinarius. Et førjulsarrangement befriende fritt fra utagerende juletema. Eksklusive vindråper derimot - det kan vi love.
Høres dette interessant ut?
Og ønsker du få en early bird-warning når vi åpner for bestilling av plasser?
Send oss i så fall en mail og fortell oss akkurat dette, slik at vi får registrert deg som early bird til denne smakingen. <-- NB! Dette er eneste mulighet til å benytte deg av tjuvstarten, og forutsetter at du er abonnent av våre nyhetsbrev.

PS! Er du ikke abonnent på nyhetsbrevet for Venner av Vinarius er det ikke for sent altså, alt du behøver å gjøre er å melde deg på her først. Deretter registrerer du deg som early bird-interessert, som beskrevet ovenfor.

______

Hvilken data samler vi inn, og hva bruker vi dette til?
Vår personvernerklæring finner du her.