Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Altaland

High Altitude Malbec 2016

Land: Argentina

Region: Mendoza

Type: Rødvin

Druer: 100% Malbec

Karakteristikk: Dyp blårød farge. Aroma av modne, friske røde og mørke bær, med florale og krydrete overtoner. Vinen er tørr, rik og konsentrert, med god friskhet, og fruktdrevet smaksprofil. Ettersmaken er saftig og balansert med fine tanniner.

Om vinen: Druene til denne vinen er hentet fra vinmarker beliggende godt over 1000 moh, i Tupungato i Mendoza. Jordsmonnet er veldrenerende, alluviale avsetninger av sand og grus, med innslag av kalkstein. Vinen vinifiseres i ståltanker, og gjennomgår full malolaktisk gjæring. Etter endt gjæring lagres vinen på eikefat av ulik størrelse og alder i et snaut år før den tappes på flaske .

Om produsenten: Argentina er en nasjon med en variert og spektakular natur. Her finner man noen av verdens høyest beliggede vinmarker. Mange av disse vinmarkene har potensial til å produsere kraftfulle, komplekse og balanserte viner som kan måle seg med de beste i verden. Prosjektet Altaland utforsker og utnytter disse fantastiske vinmarkene til å produsere banebrytende viner; intense, komplekse med kjølig fruktkarakter og flott friskhet og balanse. (Les Mer...)

Produsentens hjemmeside: www.altalandwines.com

Passer til:

Lam og sau

Storfe

Storvilt

Fylde:
Friskhet:
Garvestoff:
Frukt:
Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:197.90 ink mva
Horecapris:165.34 eks mva

Vinmonopolnummer: 3555401
Utvalg Vinmonopolet: BU
Str: 0,75 L
EPD-nr: 4420766
Alkoholnivå: 13,0 %
SAP-nr: 9052993