Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Bogle Vineyards

Old Vine Zinfandel 2016

Land: USA

Region: California

Type: Rødvin

Druer: 100% Zinfandel

Karakteristikk: Dyp rødblå farge. Krydret og frisk, moden frukt og sort pepper. Smak av røde bær som modne Bringebær, vaniljestang, einer og brent eik toner, godt balansert.

Om vinen: Druene kommer fra 60 - 80 gamle vinstokker i Lodi og Armador County i Sierra Foothills. Faktisk så er det i disse områdene du finner de eldste vinstokkene på druen Zinfandel i California. Druene knuses og gjennomgår fermentering før lagring på gamle amerikanske eikefat i 12 mnd. før tapping på flaske.

Om produsenten: Bogle-familien har dyrket vin i Clarksburg, litt sør for Sacramento, siden 60-tallet. I dag har de kontakt med vinbønder i ulike deler av California, fra Monterey i sør til Mendocino County i nord. De får sine beste Pinot Noir-druer fra Russsian River og Monterey. Bogle jobber intensivt med ulike 'sustinable certificates' og er både 'California Sustaineble Certified' og 'Certified Green'. Bogle etterstreber druetypiske viner, og gjennom sin spredte vinmarksprofil har de et stort grunnlag for å lage konkurransedyktige viner. Vinmakerteknikken er klassisk Californisk uten at det blir 'for mye'. (Les Mer...)

Produsentens hjemmeside: www.boglewinery.com

Passer til:

Storfe

Lam og sau

Småvilt og fugl

Fylde:
Friskhet:
Garvestoff:
Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:229.90 ink mva
Horecapris:190.94 eks mva

Vinmonopolnummer: 870401
Utvalg Vinmonopolet: BU
Str: 0,75 L
EPD-nr: 4035135
Vectura: 137291
Alkoholnivå: 14,5 %
SAP-nr: 9030855