Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt

BARONE RICASOLI BROLIO CHIANTI CLASSICO 2013 KOMMER NÅ MED HISTORISK ETIKETT

Brolio fra Barone Ricasoli har vært tilgjengelig på Vinmonopolet helt fra selskapets etablering på 1920-tallet. I 1926 kostet en flaske Brolio Rosso, Chianti 1914 kr 8,- per flaske.

Barone Francesco Ricasoli har funnet frem en flaske fra 1914 og har latt seg inspirere til å lage en oppdatert versjon av denne etiketten. Vi har nå fått inn et parti Brolio med denne historiske etiketten og den vil være tilgjengelig på 75cl og magnumflasker så lenge beholdningen rekker. 

Produktsøk

Venner av Vinarius

Motta nyhetsbrevet Venner av Vinarius, og hold deg oppdatert på det siste av nyheter og spennende invitasjoner.

BARONE RICASOLI OG SIMON ZIMMERMANN LANSERER EN HELT UNIK VIN!

Etikett Zimmermann 1Norgesmester og tidligere Nordisk mester Simon Zimmermann har nå lansert resultatet av sitt samarbeid med Barone Ricasoli.

Barone Ricasoli Norsk Vinkelnermesterskap 2015 ble arrangert i februar i år. Vinneren og Norgesmester Simon Zimmermann fikk som en av sine premier muligheten til å lage sin egen vin hos Barone Ricasoli på Brolio i Chianti Classico. I mai var Simon på besøk hos Barone Ricasoli, og med god støtte av Francesco Ricasoli og hans vinmaker Marco Cerqua, satte Simon sammen en svært spennende og unik vin. Resultatet ble presentert for første gang under Norsk Vinkelnerforenings høstmesse i september.

Vinens offisielle navn er Simon Zimmermann Rosso Toscana IGT 2013. Vinen er laget av druene Petit Verdot, Merlot og Sangiovese fra vinmarkene rundt Castello di Brolio. En helt unik og spennende kombinasjon i Toscana. Vinen vil utelukkende bli solgt i Norge og er tappet i kun 600 nummererte magnumflasker. Av disse vil opptil 400 flasker bli reservert for restaurantbransjen. Resterende flasker er tilgjengelig i Vinmonopolets bestillingsutvalg til kr 499,-.

Flasken er dekorert med en spesialetikett der motivet er et foto tatt av Barone Francesco Ricasoli i mai i år.

Eben Sadie: «I don’t want to raise animals in my wine, just terroir»

The Sadie Family

Se dette youtube-klippet om vår entustiastiske søraferikanske produsent Eben Sadie. Nye viner kommer inn til høsten!