Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt

Høstens vilt - og sniktitt på spesialutvalget vårt

Vår gamle kollega Daniel Johansson (det er ikke han på bildet ovenfor) fant etter relativt kort tid ut at gresset faktisk var grønnere på den siden av gjerdet han forlot for drøyt ett år siden. Og tidligere i år var det derfor en glede å ønske han tilbake til Vinarius.

Som Fine Wine Manager er han ansvarlig for revitaliseringen av Vinarius sitt lille underbruk, world wide FINEwines – med fokus på knapphetsvarer fra både tradisjonelle områder samt kultviner fra hele verden. Store flaskeformater, rariteter og annet moro følger også med - de tingene vi aldri melder opp i polets bestillingsutvalg, men som kan kjøpes via spesialbestilling. Eller sagt på en annen måte, vi ønsker å gi dere tilgang på vin som normalt ikke når det private markedet.

Produktsøk

Venner av Vinarius

Motta nyhetsbrevet Venner av Vinarius, og hold deg oppdatert på det siste av nyheter og spennende invitasjoner.

Vin til fårikål

Vin til fårikål, er det mulig da? Ja selvsagt er det mulig.

Men tilsier ikke rotekte norsk tradisjon og kultur at man helst skal velge øl og akevitt til denne tradisjonelle matretten?

Tja. Det vil noen kanskje si, spesielt de erkekonservative blant oss. Samtidig kjennetegnes en tradisjons (og kulturs) styrke nettopp dens evne til kontinuerlig forandring. Det har en vis mann sagt en gang, og vi er helt enige med den vise mannen. Så derfor byr vi på et knippe gode vinforslag til fårikålmiddagen din. Sju slag, intet mindre - og jadda, for både husfredens og ølglade smaksløkers skyld har vi også tatt med et friskt og smaksrikt ølforslag.

Snart supermandag! Norgespremiere på Loimers nye Grosse Reserve + winemaker's dinner!

Norgespremiere, sektsmaking og winemaker dinner med Fred Loimer høres vel ikke ut som en ille mandagaktivitet, eller?

Nå har i hvert fall du sjansen til å være med på en real norgespremiere - før både presse, polansatte og restaurantfolket kan du nemlig smake sekt sammen med selveste Fred Loimer. Han har tatt turen hit, ens ærend, for norgespremieren på hans nye Langenlois Blanc de Blancs Grosse Reserve 2013.

Oktobersmakinger

Høysesongen for høstens smakinger, middager og vinmesser står for døren. Og under har vi samlet de ti førstkommende mulighetene for gode vinopplevelser og reiser i glasset.

Alt på et brett nærmest - med linker til påmelding og det hele!

Unik smaking med Quinta do Noval!

Denne unike sjansen bør du ikke la gå fra deg...

Og vi snakker ikke om sjansen til å utføre et ærlig stykke hardt arbeid - nemlig det å måtte stå en hel dag og fottråkke druene som skal bli til portvin. Det slipper du. Derimot spiller vi opp til dans kan du si. For deg og smaksløkene dine, og byr på en unik mulighet for å smake ni portviner fra en av de aller mest tradisjonsrike portvinshusene - selveste Quinta do Noval.

Toscana kommer til Bar Babylon og Tekehtopa torsdag 11. oktober - kommer du?

I god demokratisk ånd lar vi folket selv få velge hva de ønsker gjøre denne torsdagskvelden - vi legger imidlertid til rette for at du først kan smake en solid rekke toscansk vin på Bar Babylon, og deretter meske deg med en skreddersydd 4-retter med matchende viner hos Tekehtopa. Eller bare gjøre en av delene. Alt under et og samme tak på St. Olavsplass.