Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt

Nyhetene på polet - Januar 2017

Vinarius byr i januar på en californisk bredside uten sidestykke! I all ubeskjedenhet karakteriserer vi det rett og slett som en eksklusiv parade av sjeldne godbiter i form av knapphetsvarer og kultviner.

Produktsøk

Venner av Vinarius

Motta nyhetsbrevet Venner av Vinarius, og hold deg oppdatert på det siste av nyheter og spennende invitasjoner.

Bergerac - ny økoboks i faghandelen!

 "Bergerac": Trofast innslag på norske TV-skjermer i perioden 1982-1992, lenge før begrepet "gullrekka" var på alles lepper. Detektimen derimot - var ukens høydepunkt i TV-monopolets tidsalder! Og på Detektimen kunne man altså med jevne mellomrom se denne nokså avdempete krimserien med helten Jim Bergerac.

Black Friday-fri sone med Dr. Loosens GG-parade!

Pressens mottakelse av den nye årgangen med tørr, lavmælt konsentrasjonsriesling fra Ernst Loosen har vært like himmelsk som Loosens Grand Cru-mark belligende i Graacher. Vi snakker Himmelreich, rett og slett.

Nødhjelp til nyttårsmiddagen!

Tikk takk. Tikk takk. Tikk takk. På lørdag ser vi årets siste festkveld i hvitøyet. Det betyr også at det brenner et blått lys for å belage seg på bestillingsutvalget med hensyn til vinvalg til middagsvalget.

Men, redningsplanke da? Finnes det? Ja, selvsagt. Det står gode nyttårsalternativer ute i Vinmonopolets basishyller. Og disse finner du i listen under - trygt sortert under de ulike middagsrettene. Siste sjanse i 2016 til å meske seg i ribbe, pinnekjøtt, kalkun eller hva det måtte være, er nå!

Glem Trump - vi har fått Colombera & Garella!

Utstyrt med brennende pasjon og klassisk smal "italienerbart" har den unge vidundervinmakeren Cristiano Garella de siste årene sust rundt på landsbygda i sitt kjære Alto Piemonte. Her hjelper han unge vinmakere heve kvaliteten i både vinmark og kjeller, i tillegg til å lage sin egen vin. Og nå er endelig hans egne viner å finne i Norge.

Innhøstingshilsen fra Dominio do Bibei

Etter noen måneder med hardt arbeid, er innhøstingen for 2016 endelig over - og noen av vinene til Dominio do Bibei har allerede putret fra seg i gjæringskarene og har flyttet inn i lagringsfatene hvor de skal godtgjøre seg i tiden fremover.