Din vinliste er tom.

Våre Viner

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt

Vin til pinnekjøtt!

Vin i stedet for øl og dram til pinnekjøtt? Ja, ingen grunn til å kimse av det. Snarere tvert i mot! Der hvor det mettende ølet og høye alkoholen fra akevitten bidrar til ekstra tyngde, kan vinen fungere mer som en forfriskende kontrast til denne tradisjonsrike retten.

Stadig flere velger nemlig vin til pinnekjøtt, selv om norsk tradisjonsmat kan by på en aldri så liten utfordring eller to for vinen. Disse vinmessige snubletrådene er imidlertid ikke så vriene å navigere seg elegant forbi. Bli med, og løp kjapt gjennom tipsene som gjør deg at du enkelt forserer disse snubletrådene. Det går fort – vi lover!

Produktsøk

Venner av Vinarius

Motta nyhetsbrevet Venner av Vinarius, og hold deg oppdatert på det siste av nyheter og spennende invitasjoner.

Grevinnen og hovmesteren

 

«Good evening, Miss Sophie, good evening.»

Vin til ribbe - vin og julemat!

På utkikk etter vintips til ribbe og julevinen for 2021? Flaks - for du er på rett sted nå.

Rykende ferske testresultater tilsier i hvert fall at følgende lille knippe viner trives riktig så godt sammen med juleribba!

Søtt i glasset!

Ingen grunn til panikk! Vi skal nok hjelpe deg med å få i deg nok kalorier i jula, slik at du har tilstrekkelig energi til den skituren/løpeturen/spaserturen du har planlagt i romjula.

Og bare vent, det støttemedlemsskapet på treningssenteret skal nok heller ikke føle seg for trygt i 2022 heller - det skal vi sørge for. Sammen.

Episk nyhetsslipp i november

Det er bare å begynne å glede seg nå folkens, nyhetslista for november inneholder nemlig en armada av godbiter - deriblant snasne og særdeles ettertraktede viner fra toppfolk som Ridge, Kistler, Heitz Cellar og Occidental!

Og som i fjor, og båret før der, har vi også fått fatt på noen eldre årganger fra Ridge. Topp mulighet for vinelskeren til å sikre seg noen sjeldne dråper nå i førjulstida altså. Men det stopper ikke der! Eksepsjonelt mye annet moro også, nå i november. Hør bare..

Vin til fårikål

Vin til fårikål, er det mulig da? Ja selvsagt er det mulig.

Men tilsier ikke rotekte norsk tradisjon og kultur at man gjerne skal holde seg til lokale drikkevarer til denne tradisjonelle matretten? Jo, hvorfor ikke - en solid håndverkssider fra Hardanger for eksempel. Og det har vi selvsagt det også!

Samtidig kjennetegnes en tradisjons (og kulturs) styrke av nettopp dens evne til kontinuerlig forandring. Det har en vis mann sagt en gang, og vi er helt enige med den vise mannen. Så derfor byr vi også på et knippe gode vinforslag til fårikålmiddagen din.

En annen erkenorsk tradisjon for øvrig, er at den ansvarlige for innkjøp av drikkevarer er sent ute. Det tror vi også gjelder for 2021 - så det har vi tenkt, og vi berger æren din med disse gode forslagene som befinner på MAAAANGE butikkhyller over det ganske land.